Het vernieuwde Tennispark van LTC Naaldwijk is per 31 maart geopend!

18 april 2019

Summerslam op 13 juli voor het Voorgezet Onderwijs

De summerslam is op 13 juli in plaats van 13 juni.

Toptennis
16 april 2019

Nabeschouwing speeldag 2

Op de tweede speeldag van de Eredivisie Heren zijn er een hoop mooie en spannende wedstrijden gespeeld.

Toptennis
15 april 2019

Hoofdklasse Gemengd op 22 april, Eredivisie Heren op 12 mei

Volop wedstrijden in de Hoofdklasse en Eredivisie, kom je ook aanmoedigen?

15 april 2019

wijzigingen contributie per 1 januari 2020

Aanpassingen aan de contributie per 1 januari 2020.

14 april 2019

Doppen verzamelen voor Childslife

Help je ook mee om zoveel mogelijk doppen te verzamelen? Per kilo verzamelde plastic doppen verdien je een maaltijd voor een kind in een arm land.

14 april 2019

Venéco Single/Mix toernooi 2019

Op woensdag 12 juni gaat het gezelligste toernooi van het jaar van start!

Felicitaties voor de Padelbanen

Op vrijdag 5 april heeft de afdeling Padel van de KNLTB de kersverse Padelcommissie van LTCNaaldwijk gefeliciteerd met onze splinternieuwe Padelbanen.

11 april 2019

Padel clinic voor leden en niet-leden

Op zaterdagochtend 1 juni en zondagochtend 2 juni organiseren we samen met Padel Service Nederland en Burgersdijk Padel clinics op beide banen.

11 april 2019

Vrijspelen tijdens de competitie en toernooien

Voor leden welke niet deelnemen aan de competitie en/of de clubtoernooien is er mogelijkheid om vrij te spelen.

10 april 2019

Leuke evenementen voor de Jeugd

De komende maanden worden er veel leuke evenementen voor de jeugd georganiseerd.

9 april 2019

Padel - Racket trekken

Vanaf aanstaande vrijdag 12 april 2019 starten we vanaf 19:00 uur met racket trekken. Dit blijven we tot nader order elke vrijdagavond doen.

5 april 2019

Uitnodiging Aspergeavond bij Unicum Elzenhagen met live muziek en veiling/loterij

LTC Naaldwijk doet voor de vijfde keer mee met de eredivisie gemengd. Tijdens deze eredivisie organiseert Unicum Elzenhagen in samenwerking met LTC Naaldwijk een Aspergeavond. Graag willen wij u als gast ook graag uitnodigen om bij deze avond aanwezig te zijn.

1 april 2019

Tekenen sponsorcontracten

Vlak voor de officiële opening van ons nieuwe park werden vooraf nog een aantal sponsorcontracten getekend.

31 maart 2019

Feestelijke opening - LTC Naaldwijk

Op 31 maart 2019 wordt het vernieuwde park van LTC Naaldwijk feestelijk geopend. Je komt toch ook!!

Algemene ledenvergadering 2019

U komt toch ook naar de Algemene Ledenvergadering op donderdag 11 april. De vergadering zal plaats vinden bij Van der Ende Pompen te Maasdijk.

25 maart 2019

Blijf vitaal, tennis is voor ons allemaal!

LTC Naaldwijk vindt naast aandacht voor de jeugd ook aandacht voor senioren belangrijk en wil senioren de mogelijkheid bieden om vitaal te blijven door meer te gaan bewegen.

Tennis 4 you!

In april 2019 wordt er op LTC Naaldwijk gestart met een tennisles voor kinderen die meer aandacht nodig hebben bij het aanleren van de tennisslagen ..

22 maart 2019

Parkeren van auto's, fietsen en scooters

Het aantal parkeerplaatsen naast ons park is onvoldoende tijdens competities, toernooien en evenementen.

22 maart 2019

Toptennis op LTC Naaldwijk

Het duurt nog even, maar in het eerste weekeinde van april vangt de voorjaarscompetitie weer aan. Met maar liefst 76 teams doet LTC Naaldwijk mee aan deze competitie.