MENU

Coronamaatregelen

28 mei 2021

Voor de coronamaatregelen werd steeds een nieuw bericht aangemaakt. Om deze berichten niet de overhand te geven leek het ons handiger om met ingang van heden via deze pagina steeds de updates aan jullie te communiceren. Dan staat alles op 1 plek. 

Update 28 mei
Tijdens de laatste persconferentie is bekend gemaakt dat horeca op sportlocaties binnen onder onder voorwaarden weer open mogen. Dat is dus goed nieuws voor het Paviljoen. Er mogen dan max. 50 personen op een terras of in het clubhuis. OOk kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden.Officiële wedstrijden voor jeugd t/m 17 jaar zijn toegestaan en binnensporten mag in grotere groepen. Helaas is er nog geen versoepeling voor competities. Zie verder op de site van de KNLTB.

Update 17 mei 2021
Er is inmiddels weer een update van het kabinet. Stap 2 treed in werking. Dat betekent dat het terras weer open mag zij het met beperkingen. Binnen kan er weer getennist worden met maximaal 30 personen en er mogen weer vriendschappelijke wedstrijden gespeeld worden. De jeugd is niet meer verplicht 1,5 meter afstand te houden. De overige maatregelen blijven van kracht. Zie verder op de site van de KNLTB.

Update 27 april 2021
Met ingang van 28 april komt de avondklok te vervallen. Dat betekent dat we weer kunnen tennissen tot 23.00. De rest van de maatregelen blijven bestaan, wat betekent dat het paviljoen helaas nog gesloten blijft. Ook mag het terras op ons sportpark nog niet open. Laten we hopen dat dit het begin is voor meer versoepelingen en dat we binnenkort weer eens een drankje op het terras kunnen doen.

Update 14 april 2021

Helaas heeft het kabinet in de persconferentie van gisteren geen versoepelingen aangekondigd. De huidige maatregelen worden hierdoor verlengd t/m 27 april. Dat is na het uitlekken van de versoepelingen weer een domper. Het paviljoen blijft dus nog steeds gesloten en de avondklok geldt nog steeds vanaf 22:00. Een volledige update is hier te lezen. Voor de periode na 27 april heeft het kabinet een openingsplan gemaakt. Ze houden hierbij wel een slag om de arm of en wanneer dit plan in werking gaat. 20 april is een volgende persconferentie. We kijken uit naar de versoepelingen, want we willen toch echt de activiteiten weer gaan opstarten.

Update 30 maart 2021
Er is weer een nieuwe update van de KNLTB. Ditmaal gaat het over het uitstellen van de voporjaarscompetitie. De KNLTB heeft bepaald dat door de verlenging van de lockdown de start van de voorjaarscompetitie begin mei niet haalbaar is. De competitie wordt nu uitgesteld naar begin juni. Een volledige competitie is dan niet mogelijk en er wordt ook niet gespeeld om promotie/degradatie. 13 april is een nieuwe persconferentie. Indien jullie vragen hebben over de competitie, neem dan contact op met het betreffende commissielid. Zie de pagina commissies (technische commissie). Voor de volledige update van de KNLTB klik hier.

Update 24 maart 2021
23 maart was weer een persconferentie. Op voorhand had niemand goede hoop op extra versoepelingen. Helaas zijn deze er ook niet gekomen, behlve dat de avondklok per 31 maart vanaf 22.00 gaat gelden. De huidige maatregelen zijn verlengd t/m 20 april. Gelukkig mogen we nog steeds dubbelen, dus met 4 personen op een baan, maar daar is ook alles mee gezegd. Er mogen geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien worden gespeeld. Interne wedstrijden op de vereniging zijn wel toegestaan, dit geldt voor leden tot en met 26 jaar. Georganiseerde wedstrijden voor volwassenen vanaf 27 jaar zijn niet toegestaan. De KNLTB heeft de voorjaarscompetitie voroalsnog uitgesteld tot begin mei. Klik hier voor de nieuwe (voorlopige)  speeldata. Mocht het zo zijn dat tot eind mei geen officiële wedstrijden zijn toegestaan, dan zal er helaas geen competitie worden gespeeld in het voorjaar. Dinsdag 13 april komt er een nieuwe persconferentie.

Update 9 maart 2021
In de persconferentie van 8 maart is aangegeven dat er binnenkort weer wat versoepelingen mogelijk zijn. Zo mag er vanaf 16 maart weer gedubbeld worden door volwassenen en mogen zij tevens weer tennislessen volgen met 4 personen. Dit geldt dus zowel voor tennis als padel. Helaas blijft het paviljoen nog dicht en mag er nog steeds geen publiek aanwezig zijn. Lees verder op de site van de KNLTB (klik hier). De lockdown inclusief de avondklok blijft nog gelden t/m dinsdag 30 maart. Dinsdag 23 maart is er weer een nieuwe persconferentie.

Update 25 februari 2021

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag een aantal versoepelingen aangekondigd. Zo is sporten in groepsverband voor jongvolwassenen van 18 t/m 26 jaar vanaf woensdag 3 maart toegestaan.  Maatregelen blijven echter nodig om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken. De avondklok blijft gelden t/m maandag 15 maart. Maandag 8 maart zal het kabinet bekend maken hoe het verder gaat in de periode na 15 maart. De versoepeling beteknt in ieder geval dat voor zowel tennis als padel er weer gedubbeld mag worden door leden tot 27 jaar. Vanaf 27 jaar is dat helaas nog niet toegestaan. Hoe het met de competitie zal gaan is nog niet bekend. De KNLTB is daarmee bezig. Het paviljoen is in ieder geval nog gesloten. Meer informatie staat op de site van de KNLTB (klik hier). Zodra meer informatie beschikbaar is zal dat op deze pagina komen te staan.

Update 2 februari 2021
In de recente persconferentie heeft het kabinet besloten de lockdown te verlengen tot 2 maart. 23 februari zal dit opnieuw bekeken worden. Dit betekent dat jullie, net als voorheen, de komende weken alleen kunnen singelen en dat het paviljoen nog gesloten blijft. We mogen echter blij zijn dat we nog kunnen sporten, zij het beperkt. De avondklok blijft vooralsnog van toepassing (van 21.00 tot 4.30 uur). Komend weekend weten we of deze wordt opgeheven of dat deze ook wordt verlengd. Voor de jeugd t/m 17 jaar verandert er niks. Deze mogen nog steeds in grotere groepen trainen en spelen. Klik hier voor meer informatie van de KNLTB.

Update 12 januari 2021
Afgelopen dinsdag was weer een nieuwe persconferentie. We wisten het eigenlijk al. De lockdown wordt met 3 weken verlengd. Dat betekent dat we op dezelfde manier doorgaan als nu. Het paviljoen blijft dicht en er mag nog steeds niet gedubbeld worden. De maatregelen gelden tenminste t/m dinsdag 9 februari. 2 februari zullen de maatregelen opnieuw beoordeeld worden. Hoe moeilijk het ook is, blijf je aan deze regels houden. Voor meer informatie kun je kijken op de site van de KNLTB: Lockdown verlengd

Update 4 november 2020
Met ingang van vanavond 22:00 uur gaan nieuwe maatregelen in. Er mag niet meer worden gedubbeld door volwassenen bij zowel tennis als padel. Ook lessen mag nog maar met maximaal 2 volwassenen. Raymond zal alle gereserveerde dubbel partijen uit het systeem verwijderen. Je kunt dus alleen nog maar een singel spelen. Dit geldt in ieder geval voor de komende 2 weken. Ook nu geldt weer, hou je aan deze regels. Zodra er meer nieuws is na die 2 weken laten we het jullie weten. Het nieuwsbericht van de KNLTB is te vinden via deze link.

Update 14 oktober 2020
Het kabinet heeft wederom nieuwe maatregelen verkondigd in de persconferentie van 13 oktober 2020. Een aantal van deze maatregelen heeft betrekking op onze sport. De belangrijkste maatregel is die voor de competitie. Deze is per direct beëindigd, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Lees het pdf bestand goed door zodat je niet voor verrassingen op ons park komt te staan. Wees verstandig en houd je aan de maatregelen. Klik hier voor het bestand met maatregelen.