MENU

Padel toernooien

13 september 2022

Na een valse start in het voorjaar (het padel toernooi in het jubileumweekend ging niet door i.v.m. te weinig inschrijvingen) zijn het Open Padel toernooi en het Dubbelpark Padel toernooi prima verlopen. De nieuwe (3e) padel baan is volop ingezet en het weer werkte gelukkig mee, zodat alle wedstijden gespeeld konden worden.

Bij het Dubbelpark toernooi waren de dames ook goed vertegenwoordigd en het plan is om volgend seizoen een aparte dames poule te creëren. Indien het aantal deelnemers blijft groeien zal waarschijnlijk de donderdag (en misschien ook de woensdag) avond aan het weekend toernooi toegevoegd gaan worden.

Qua verhinderingen ga ik wel wat strenger worden! Ik wil in uitzonderingsgevallen best meedenken en werken aan een oplossing, maar als je van tevoren al weet dat je de finaledag verhinderd bent, neem je daarmee zelf de beslissing om wel of niet mee te doen aan het toernooi.

In de winterperiode liggen de toernooien even stil, maar bij het single-mix toernooi gaan we weer van start, dus blijven oefenen allemaal!!

Jacqueline en de rest van de padel commissie.