Grote clubactie

11 januari 2022

De Grote Clubactie was een groot succes. We hebben, met z’n allen, het recordbedrag van € 3.419,16  opgehaald. Met dit bedrag kunnen wij komend jaar weer leuke evenementen en toernooien organiseren. We willen alle jeugdleden die loten hebben verkocht heel hartelijk bedanken.

Ook zijn er dit jaar veel Superloten verkocht!! Namens alle jeugdleden van LTC Naaldwijk willen wij de volgende betrokken ouders en bedrijven heel hartelijk danken voor het kopen van een Superlot van de Grote Clubactie. Heel fijn en hartverwarmend dat jullie dit in deze tijd voor de jeugd van LTC Naaldwijk willen doen.

Imade
Schildersbedrijf Vis B.V.
Botenstalling en Opslag Westland
Paviljoen LTC Naaldwijk
B.S. van Holsteijn Beheer
Stone Concepts B.V.
Bongers Expeditie
P.S.A. van Holstein
J. van der Sman
Lemon Lime Talentontwikkeling
JEM-id
Greenspeed
S. Bouthoorn
Florein Gerbera’s
Rijschool Maud van Gent
Smiemans Projecten B.V.
VB Group B.V.

De opbrengst zal worden besteed aan de lessen Tenniskids en Fun Rood en Oranje en Rackettrekken groen en geel, het Sinterklaasfeest, diverse sponsoring van toernooien en evenementen en voor de voorjaars- en najaarscompetitie in 2022! Nogmaals super bedankt!!

Tijn Sosef heeft 47 loten verkocht en is daarmee de winnaar. Vlak daarachter zit Mika van der Berg met 45 loten. Zij zullen in januari een mooie prijs ontvangen.
Als ook de lessen van de seniorleden weer door mogen gaan, zal de Tenniskids en Fun voor rood en oranje en het Rackettrekken voor groen en geel op de zaterdag weer plaatsvinden. Houd hiervoor de appgroepen in de gaten.

Wij willen 2022 leuk en enthousiast beginnen en hopen jullie allemaal te zien tijdens het Dubbelpark Toernooi. Tot dan!!

Jeugdcommissie LTC Naaldwijk