Grote clubactie

29 december 2022

Ook zijn er dit jaar veel Superloten verkocht!! Namens alle jeugdleden van LTC Naaldwijk willen wij de volgende betrokken ouders en bedrijven heel hartelijk danken voor het kopen van een Superlot van de Grote Clubactie. Heel fijn en hartverwarmend dat jullie dit in deze tijd voor de jeugd van LTC Naaldwijk willen doen.

Imade
Paviljoen LTC Naaldwijk
B.S. van Holsteijn Beheer
Stone Concepts B.V.
Bongers Expeditie
Carpe Diem
Lemon Lime Talentontwikkeling
JEM-id
Greenspeed
S. Bouthoorn
Rijschool Maud van Gent
Smiemans Projecten B.V.
T. Vreugdenhil Transport

De opbrengst € 3.241,20 zal worden besteed aan de lessen Tenniskids en Fun Rood en Oranje en Rackettrekken groen en geel, het Sinterklaasfeest, Oliebollentoernoei en diverse sponsoring van toernooien en evenementen en voor de voorjaars- en najaarscompetitie in 2023!
Ook alle jeugdleden heel erg bedankt. Jullie hebben met een groot aantal heel veel loten verkocht.
Tijn Sosef heeft 51 loten verkocht en is daarmee de winnaar. Hij heeft een mooie trainingsbroek gekregen. Bij de jeugdleden tot en met 8 jaar heeft Maas van Gulik 39 loten verkocht. Hiervoor heeft hij een blauw t-shirt gekregen.

Nogmaals hartelijk dank!!!