MENU

het team van Het Paviljoen

5 november 2020

De bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter, de zon staat laag - vlak over de coniferenhaag. Het is herfst..

Het najaar is voor ons altijd al de ‘rustige’ tijd, waarin we op adem kunnen komen na een normaliter druk seizoen. Waarin we terug kijken op de zaken die goed zijn gegaan en die beter kunnen. De Van der Ende Hal gaat weer in gebruik als indoorlocatie, er komen weer tennissers van buiten de vereniging op hun vaste uurtje binnen spelen, we organiseren weer gezellige klaverjas- en pubquiz avonden, de kaarsjes gaan weer vroeg aan, en het altijd drukbezochte, feestelijke Kerstdiner is traditiegetrouw dé afsluiting van het jaar. Hoe anders verloopt dit jaar.

Toen we in juli weer open mochten, werd al snel duidelijk dat het met de klandizie wel goed zat. De Single/Mix en Dubbelpark toernooien zaten vol en daarnaast heeft de evenementen commissie een supergezellig invitatie toernooi georganiseerd. Er zijn, in en vanwege coronatijd, veel (padel)leden
bijgekomen en dat is te merken op de club. Vele nieuwe gezichten van alle leeftijden, maar vooral in de groep 20- en 30-jarigen is er een enorme toename. “De Jeugd heeft de toekomst” �� Na de valse start van het voorjaar leek de rest van dit jaar nog enigszins de schade te beperken. Tot de persconferentie van 28 september. De boodschap waar we bang voor waren kwam toch weer hard aan..

Alle voorraden wegwerken, biertap afsluiten, opruimen en schoonmaken, dinsdag 29 september ging om 18 uur de deur op slot. Gelukkig hebben we het onderhoud op het park nog om ons bezig te houden. Het blad valt met bakken vd bomen, waar we het opzuigen valt het achter je weer op de baan. We hebben al het groenwerk winterklaar gemaakt, de Van der Ende hal hebben we schoon gespoten, en het bestrijden van alg en mos is ook in volle gang.
Het is goed om te zien dat er de hele week volop getennist en gepadeld wordt. Leden komen regelmatig naar me toe om steun te betuigen. Mijn antwoord was steeds ‘Het enige wat ik kan doen, is blijven lachen.’ en dat doen we dan ook maar… Inmiddels is teleurstelling omgezet in optimisme, Danielle geniet van haar zwangerschapsverlof en wij kijken met het team vol goede moed uit naar 2021.
Laten we met z’n allen hopen dat de situatie April volgend jaar verbeterd is, en dat we dan weer een mooi seizoen kunnen draaien.

Voor nu alvast fijne feestdagen en een gezond 2021
Namens het hele team van het Paviljoen