MENU

Toptennis op Superflora Tennis- en padelpark

4 maart 2024

LTC NAALDWIJK BIEDT TOPTALENTEN ALLE KANS TIJDENS DE EREDIVISIE COMPETITIE.
START 7 APRIL 2024 12:00 UUR OP SUPERFLORA TENNIS- EN PADELPARK.

Ook komend competitieseizoen is LTC Naaldwijk zowel bij eredivisie Gemengd als bij de eredivisie Heren weer vertegenwoordigd op het hoogste niveau van Nederland. Op 7 april 2024 treedt ons eerste herenteam thuis aan tegen titelkandidaat Nieuwerkerk.

Trots zijn we op  het feit dat dit jaar Pieter de Lange, die sinds zijn zevende jaar al voor LTC Naaldwijk uitkomt, weer onderdeel uitmaakt van ons basisteam. Met Pieter zal ook zijn beste tennisvriend, Mees Röttgering, dit jaar voor LTC Naaldwijk uitkomen. Mees geldt als één van de grootste tennistalenten van Nederland. Hij stond dit jaar in de halve finale van Australian Open voor junioren en nadert, op 16 jarige leeftijd, reeds de top 1.000 van de ATP ranglijst voor senioren. Met Pieter de Lange, Nederlands kampioen tot en met 18, en Mees Röttgering geven we als LTC Naaldwijk de tennistalenten van Nederland alle ruimte om zich ook in competitieverband door te ontwikkelen en te meten met de oudere generatie toptennissers van Nederland. 

Naast Pieter en Mees, zal op 7 april ook Jelle Sels aanwezig zijn. Kortom, veel om naar uit te kijken. Het zou mooi zijn als we als LTC Naaldwijk deze jonge talenten een warm welkom geven op ons park door ze in grote getalen aan te moedigen. De wedstrijd op 7 april begint om 12:00. De wedstrijd kent vier singels en twee dubbels. Bij slecht weer zullen de wedstrijden worden afgespeeld in onze eigen Van der Ende Tennishal.

Meer weten over Pieter en Mees:
https://wos.nl/nieuws/artikel/pieter-de-lange-beste-nederlandse-tennisser-onder-18-jaar
https://www.ed.nl/sport-regio/16-jarig-tennistalent-maakt-zich-na-nk-op-voor-profloopbaan-2024-zal-voor-mij-veel-veranderen~aec6cce27

Speeldata:
https://www.toptennis.tennis.nl/evenementen/eredivisie-heren-2024

Foto hieronder vlnr Pieter en Mees