Padelnieuws

14 januari 2023

Ben jij ook zo'n enthousiaste padelspeler, lees snel hieronder het laatste nieuws:

Padel nieuws op insta
Wil je op de hoogte blijven van de laatste padel nieuwtjes op onze vereniging en daarbuiten? Volg dan het LTC padel account op Instagram! Heel makkelijk, zoek op “LTC Naaldwijk padel” en klik op volgen. Nieuws over de competities, toernooien, de ladder en tips & tricks! Heb je zelf een leuke tip voor het account, stuur een app aan Dylan Otto.

Ladder competitie padel is weer begonnen
Ook in het nieuwe jaar natuurlijk weer een vervolg op de ladder competitie. Met inmiddels 42 teams begint dit een competitie van formaat te worden! Wie eindigt als nr. 1 na de komende competitie? Meedoen kan natuurlijk nog, download de clubladder app en geef je op. Je helpt jezelf naar een hoger niveau en je leert andere padellers kennen!

Inschrijven voorjaarscompetitie nog beperkt mogelijk
Het enthousiasme om de krachten in de KNLTB competitie te meten groeit. De vrijdagavond zit vol met 6 teams en op zaterdag is er nog maar zeer beperkt ruimte. Inschrijven kan nog tot 12 feb. Neem daarvoor contact op met Raymond van Gils.