MENU

Tennis4You

9 februari 2020

Ook dit zomerseizoen willen wij weer starten met de Tennis4You.

Tennis4You is tennis die wij aanbieden voor kinderen en jong volwassenen die meer aandacht nodig hebben in de les omdat ze zich moeilijker kunnen concentreren of omdat het lichamelijk wat moeilijker gaat. De les wordt gegeven in kleinere groepjes met een trainer of trainster van Burgersdijk Tennis. Wanneer het nodig is, zal er meer hulp aanwezig zijn.

Voor de Tennis4You is er een Open Les op zaterdag 14 maart, aanvang 14.30 uur tot 15.15 uur in de Van der Ende Hal op het park bij LTC Naaldwijk. Tijdens deze Open Les wordt er op een leuke manier kennisgemaakt met de tennissport.

Aanmelden voor deze Open Les kan via www.ltcnaaldwijk.nl/opendag. Voor vragen, mail naar evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Bij genoeg animo zal er worden gekeken wanneer de lessen kunnen worden gepland.

Ook starten wij per 1 april weer met het starterspakket. Uw kind kan dan een half jaar tennissen voor € 99,-- (6 t/m 8 jaar) en € 129,-- (9 t/m 17 jaar). Dit bedrag is inclusief lidmaatschap en 18 zomerlessen. Ook mag er met alle evenementen worden meegedaan. LTC Naaldwijk doet ook mee met het kindpakket via de Westlandpas!