MENU

Nieuw logo

8 juli 2021

Wij zijn BosDaalen en één van de trotse sponsors van LTC Naaldwijk. Voorheen als CARGOBOSS / Van Daalen Transport, maar sinds dit jaar dus als BosDaalen. Je hebt vast ons mooie nieuwe logo al zien schitteren op de Padelbaan!

Transport is topsport, elke dag zorgen wij ervoor dat de goederen (voornamelijk groente, fruit, bloemen en planten) van onze klanten in de juiste conditie van A naar B worden vervoerd. Dit vergt vooral veel planning en flexibiliteit in een dynamische markt die steeds sneller en verser is. De keuze om een sportvereniging te sponsoren is dan ook snel gemaakt.

Uiteraard dragen wij graag op maatschappelijk gebied ook ons steentje bij. Door als sponsor aan LTC Naaldwijk verbonden te zijn werken wij mee aan een gezondere samenleving. Sinds 2018 sponsoren wij daarom bij LTC Naaldwijk één van de Padelbanen. Dit doen wij omdat wij vinden dat dit aansluit op wat wij als onderneming iedere dag weer bereiken. Zoek maar eens op wat Padel is en je zult vinden “Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders..”. Dit geldt ook voor BosDaalen, elke rit verloopt net even anders als verwacht, je moet op alles voorbereid zijn en snel kunnen schakelen. Dat is de sleutel tot succes!

Wij wensen jullie veel Padel plezier op de BosDaalen Padelbaan!