MENU

Nieuwe parksponsor

26 augustus 2021

Wees welkom op het LTC Naaldwijk tennis- en padelpark met een nieuwe parksponsor: SuperFlora! Vandaag is de samenwerking tussen LTC Naaldwijk en SuperFlora officieel en dat is meteen zichtbaar. Oranje SuperFlora accenten geven het park kleur en naast deze uitingen zullen er in de toekomst bloemen & planten nog meer kleur gaan geven aan LTC Naaldwijk.

SuperFlora is een vooruitstrevend handelsbedrijf in de bloemen en plantensector en is gevestigd in Honselersdijk. Al jaren is SuperFlora betrokken bij LTC Naaldwijk door middel van sponsoring, het huren van een baan en door diverse personeelsactiviteiten op de tennis- en padelbaan te organiseren. Na een aantal gesprekken werd duidelijk dat naast betrokkenheid er ook veel andere raakvlakken zijn tussen SuperFlora en LTC Naaldwijk. Ambitie, een hoog service level, competitief, sportief en een goede sfeer passen bij beide partijen.

SuperFlora en LTC Naaldwijk zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en samen gaan we voor veel sportieve hoogtepunten. Game on!