Jeugd - Single Mix Park Toernooi

1 juli 2022

Van maandag 5 t/m zaterdag 10 september 2022 organiseren wij het Jeugd Single-Mix Park Toernooi. Dit toernooi is alleen voor de jeugdleden van LTC Naaldwijk t/m 17 jaar.

Voor kinderen die met een rode bal spelen is er op zaterdagochtend 10 september een rood event. De kinderen krijgen les van een trainer en daarna nog wat te drinken en iets lekkers. Dit is van 09.00 uur tot 10.00 uur. Inschrijving volgt later via de Rood-Oranje appgroep.

Voor Oranje, Groen en Junioren tot en met 14 jaar kan worden opgegeven voor de single via toernooi.nl. Junioren 13 t/m 17 kunnen zich opgeven voor de single en voor de mix. Natuurlijk verwachten wij veel inschrijvingen in de single.
Inschrijven kan vanaf maandag 11: juli tot en met maandag 22 augustus! Belangrijk: je kan alleen meedoen met de mix als jouw partner ook is ingeschreven.

Het toernooi is gratis en wordt gesponsord vanuit de verkoop van de Grote Club Actie loten 2021. Het thema van dit jaar is “Ga voor Goud”.
Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Groetjes van de toernooicommissie

PS: heb je je nog niet eerder ingeschreven via toernooi.nl dan moet je daar eerst een account voor aanmaken met je KNLTB lidnummer en vanaf dan kun je je voor ieder toernooi inschrijven.