Nieuws vanuit de jeugdcommissie

16 april 2022

Voorjaarscompetitie 2022:
De voorjaarscompetitie is zondag 10 april begonnen en de sfeer op het park was weer als vanouds. Het weer was goed en er waren veel kinderen op ons park. In totaal doen er 32 jeugdteams mee met de voorjaarscompetitie. Dit is natuurlijk top. Carianne Lievaart en Allard Zomer hebben alle baanindelingen gemaakt samen met Raymond Scholtes. Dit is een hele klus en daarvoor willen wij ze hartelijk bedanken. Ook zijn we blij met alle ouders die willen helpen tijdens de competitie. Met zoveel deelnemers hebben we jullie hulp hard nodig. Ook hiervoor alvast veel dank. Namens de jeugdcommissie wensen wij alle jeugdleden veel plezier met het spelen van de wedstrijden in de competitie.

Slaapfeest:
Helaas kan het slaapfeest op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei niet doorgaan. Het slaapfeest wordt verplaatst naar de laatste week van de zomervakantie. Hierover volgt snel meer informatie.

Westlands Sportfestival zaterdag 14 mei in het centrum van Naaldwijk:
Op zaterdag 14 mei wordt er door Topsport Westland een Westlands Sportfestival georganiseerd. Hier mogen alle Westlandse sportverenigingen hun sport en vereniging promoten. Ook LTC Naaldwijk zal aanwezig zijn om voor de jeugd tennisclinics en spelletjes te organiseren. Deze dag begint om 10.00 uur en is 17.00 uur weer afgelopen. Kom gezellig langs om te kijken naar alle sporten op 14 mei!

Grand Slam zaterdag 4 juni:
Op zaterdag 4 juni wordt er bij LTC Naaldwijk door de KNLTB een Grand Slam Toernooi georganiseerd voor alle kinderen die spelen met oranje, groene en gele ballen. Dit toernooi is een Open Toernooi, dus ook kinderen van andere verenigingen kunnen hier aan meedoen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 28 mei via Toernooi.nl.

Het park van LTC Naaldwijk wordt omgetoverd tot het Arthur Ash Stadium. Dit is het stadion waar de US Open plaats vindt. Ook zijn er leuke spellen en krijgen jullie fruit. De kosten voor dit toernooi zijn € 12,50 per persoon. Hiervoor krijgen jullie een geheel georganiseerd toernooi wat net weer anders is, dan de toernooien die de vereniging organiseert. Schrijf je in en tot zaterdag 4 juni!
Meer informatie leest u hier op de flyer en volgt via de jeugd app-groepen.

Jubileumweekend 60 jaar LTC Naaldwijk zaterdag 11 en zondag 12 juni:
In 2022 bestaat LTC Naaldwijk 60 jaar. Dit gaan we natuurlijk op een leuke manier vieren. Voor de jeugd is dit op zondag 12 juni vanaf 14.00 uur. We organiseren dan het Familietoernooi. Dit is voor alle kinderen die lid zijn bij LTC Naaldwijk. Dus kinderen die spelen met rode, oranje, groene en gele ballen. Inschrijven kan per koppel. Het koppel moet bestaan uit een senior en een kind. Eén iemand uit het koppel moet lid zijn bij LTC Naaldwijk of de senior of het kind. Jullie mogen natuurlijk ook allebei lid zijn. Meer informatie over het inschrijven en de verdere dag volgt zo snel mogelijk via de jeugd app-groepen.