Nieuws vanuit de jeugdcommissie

11 januari 2023

De jeugdcommissie van LTC Naaldwijk wenst alle ouders en jeugdleden een heel sportief, gezond en gelukkig 2023. Ook dit jaar gaan wij weer veel leuke evenementen en toernooien organiseren. We beginnen met het Dubbelparktoernooi in februari. Hierover lezen jullie meer in de flyer die ook in deze nieuwsbrief staat.

In de Kerstvakantie mochten we eindelijk weer het Oliebollen/ Davis Cup toernooi georganiseerd. Dit was weer erg leuk en zo’n 50 jeugdleden hebben enthousiast meegedaan. Ook is er door Ludo van der Burg een Techniekmiddag georganiseerd met medewerking van twee trainers van Burgersdijk Tennis: Marcus Hilpert en Chee Bun. Dit was heel erg leuk. De kinderen werden gefilmd en konden op de schermen in het Paviljoen zien hoe de verschillende tennisslagen werden uitgevoerd.

Ook de Grote Clubactie was weer een succes. Iedereen bedankt voor de vele loten die zijn verkocht. Zie verder het stukje in deze nieuwsbrief.

Ook zijn we volop bezig met het maken van de teams voor de voorjaarscompetitie. Hierover horen jullie meer in de appgroepen en de volgende nieuwsbrief.