Nieuws vanuit de jeugdcommissie

9 juni 2021

Vol goede moed is de jeugdcommissie begonnen aan het zomerseizoen 2021. Na een heftige tijd zijn we erg blij dat er weer wat mag en dat we met z’n allen een mooie zomer tegemoet gaan.

Graag wil ik twee nieuwe ouders voorstellen die de jeugdcommissie komen versterken:
Maud van Gent: zij gaat de tenniskidscompetitie regelen samen met Jantine Zwinkels en Samira le Blanc. Ook Jantine en Samira zijn nieuw. Natuurlijk zijn wij erg blij met deze nieuwe commissie. Als je graag wilt helpen bij de tenniskidscommissie meld je dan aan bij Maud van Gent. Alle hulp is zeer welkom!!

Jolanda van Holsteijn: zij zal de evenementen voor de jeugd gaan organiseren. Ook hier zijn we erg blij mee!

Wij wensen Maud, Jantine, Samira en Jolanda heel veel succes! De jeugdcommissie is inmiddels gestart en alle kinderen zijn enthousiast begonnen. Het was even schakelen en daarom willen wij alle ouders en kinderen bedanken voor het begrip.   Het is altijd weer een heel gepuzzel om alle kinderen in de juiste teams te plaatsen maar gelukkig heeft iedereen weer een plekje in een team gekregen. We wensen jullie allemaal een hele gezellige en fijne competitie.

Ook zijn we volop bezig met de organisatie van de jeugdtoernooien. Van maandag 5 juli tot en met zaterdag 10 juli organiseren wij het Open Jeugdtoernooi. Dit is een toernooi voor alle kinderen die spelen met oranje, groene en gele ballen. Je kan meedoen in de single, dubbel of mix. Ook kan je meedoen aan twee onderdelen b.v. single en dubbel of single en mix. Dubbelen en mixen is niet toegestaan. Schrijf je z.s.m. in via toernooi.nl. Een Open Toernooi betekent dat ook kinderen van andere verenigingen zich kunnen inschrijven.

In het weekend van 17 en 18 juli wordt het Zilvertoernooi georganiseerd. Dit is een ranglijsttoernooi voor kinderen die spelen in het topsporttraject. Ook voor dit toernooi hebben wij 3 ouders gevonden die dit willen organiseren. In de laatste week van de zomervakantie organiseert Burgersdijk Tennis in samenwerking met LTC Naaldwijk de Zomerweek voor alle kinderen die spelen met rood, oranje, groen en geel. Informatie volgt in de diverse appgroepen. Als laatste organiseren wij nog het Single Mix Toernooi van vrijdag 2 september tot en met zaterdag 10 september. Wanneer de inschrijving voor dit toernooi openstaat, zullen wij dit in de appgroepen meedelen.   Houd de appgroepen dus goed in de gaten voor alle informatie!

Graag wil ik iedereen er nog even op wijzen dat wij altijd ouders kunnen gebruiken die willen helpen bij de toernooien en de evenementen. Met bijna 300 jeugdleden hebben wij ouders die helpen heel hard nodig. Wil je iets doen voor de jeugd van LTC Naaldwijk, meld dit dan via de app bij Elma van den Bos. Alvast heel hartelijk dank.

Verder wensen wij iedereen een hele fijn zomer toe en tot ziens op ons mooie park.

Hartelijk groet namens de jeugdcommissie.
Elma van den Bos