MENU

Landskampioen!

10 juni 2024

Van der Ende Group LTC Naaldwijk landskampioen Eredivisie Gemengd 2024

Het is ze gelukt! Ons Eredivisie Gemengd team is op 9 juni landskampioen geworden na een overwinning op Leadax Daisy uit Apeldoorn!

Na twee weken toptennis stond ons eigen team bovenaan in de reguliere competitie. De play-offs vonden afgelopen weekend plaats op HLTC Leimonias, waar ontzettend hard is gewerkt om de vier teams en hun supporters te kunnen ontvangen. Nieuwkomer Leadax Daisy kwam beide dagen met een bus vol enthousiaste supporters met toeters, vlaggen en een trommel uit Apeldoorn. Maar ook onze eigen supporters lieten natuurlijk van zich horen en de sfeer zat er goed in.

Ook voor coach en aanvoerder Arko Zoutendijk en teammanager Pieter Eenhoorn waren het weer geweldige, maar ook stressvolle weken. Blessureleed en wildcards zorgden voor grote uitdagingen in de teamopstelling. Maar de beloning is nu daar!

Aan de landskampioen de eer om het play-offs-weekend in het opvolgende jaar te organiseren. Dat wordt in 2025 dus feest op ons eigen LTC Naaldwijk!

Anouck, Eva, Julie, Michaëlla, Suzan, Brian, Jelle, Pieter (de Lange), Thijmen, Tibo, en natuurlijk Arko, Marc, Arthur, Pieter en Annette: BEDANKT!

Lees hier het verslag van KNLTB TopTennis.