MENU

Jeugdcommissie

9 juli 2021

Als ik dit stukje schrijf, is het Aircoland Openjeugdtoernooi in volle gang. Er doen 115 kinderen mee en daar is de toernooicommissie erg blij mee en natuurlijk ook met alle hulp van ouders die achter de tafel mee helpen. Er worden leuke wedstrijden gespeeld en zaterdag 10 juli worden de halve finales en de finales gespeeld. Vòòr de prijsuitreiking hebben we nog een loterij met mooie prijzen!!

Ook de toernooicommissie van het Zilvertoernooi is volop bezig om een mooi toernooi te organiseren. De uitnodiging voor het Zomerfestijn, wat plaatsvindt in de laatste week van de zomervakantie, is door Dennis op de appgroepen geplaatst. Heb je vragen, app of bel Dennis.

Als laatste organiseren wij nog het Single Mix Toernooi van donderdag 1 september tot en met zaterdag 10 september. Wanneer de inschrijving voor dit toernooi openstaat, zullen wij dit in de appgroepen meedelen. Houd de appgroepen dus goed in de gaten voor alle informatie!

Verder wensen wij iedereen een hele fijne vakantie met veel mooi weer en dat we met z’n allen uitgerust terug mogen komen.

Hartelijk groet namens de jeugdcommissie.
Elma van den Bos