Jeugdcommissie

13 september 2022

Beste ouders en kinderen,

Na een warme en zonnige zomervakantie zijn de tennislessen voor de jeugd weer begonnen. In de laatste week van de zomervakantie organiseerde Dennis samen met Serge weer het zomerfestijn voor de jeugd. Dit was weer een leuke week en veel jeugdleden deden enthousiast mee met dit festijn vol tennis en spelletjes. Het festijn werd afgesloten met een lekkere barbecue en daarna was het slaapfeest. Dit was ook helemaal top. Er is weinig geslapen, maar het was wel heel gezellig. Hierbij willen wij de organisatie van het festijn en van het slaapfeest hartelijk danken!!

Op maandag 3 oktober beginnen de winterlessen. Deze lessen duren tot en met vrijdag 31 maart 2023. Denkt iedereen aan het inschrijven van deze winterlessen via de site van Burgersdijktennis.nl. Dit kan nog tot en met woensdag 14 september!!
In de week van 26 september ontvangt iedereen zijn lesdag en lestijd per mail van Burgersdijktennis. Voor vragen over inschrijven van de lessen kan er contact worden opgenomen met de tennisschool 0174-226934.

Op maandag 5 september begon het Single Mix Toernooi voor de jeugd. Ruim 65 kinderen deden hieraan mee. Het was een leuk toernooi met mooie wedstrijden. De clubkampioen van 2022 bij de JE tm 17 is geworden Lars Vos en bij de ME17 is onze clubkampioen Iris Mank. Leuk dat er weer veel kinderen meededen. Organisatie en alle ouders die hebben geholpen heel veel dank. Zonder jullie is het organiseren van toernooien en wedstrijden niet mogelijk.

De rode, oranje en groene competitie begint op zondag 11 september. Hierover hebben jullie bericht ontvangen. De jeugdcompetitie die speelt met gele ballen begint op zondag 18 september. Maak er met z’n allen een mooie competitie van. Veel plezier!

Op zaterdag 24 september begint de verkoop van de Grote Clubactie. In de week ervoor zullen de loten aan de kinderen worden meegegeven. Per 24 september mogen de loten door onze jeugdleden aan familie, kennissen, buren enz. worden verkocht. Ook verkopen we dit jaar weer Superloten. Voor meer informatie over het kopen van een Superlot kan er contact worden opgenomen met Elma van den Bos. De opbrengst van de loten is voor de organisatie van leuke evenementen, toernooien en voor alles wat de kinderen krijgen bij de competitie. Natuurlijk hopen we dat we met elkaar weer een mooi aantal loten gaan verkopen.

Op zondag 16 oktober wordt er voor de jeugd die spelen in de groene en gele competie een leuke afsluiting georganiseerd. Hierover horen jullie snel meer van Fleur Lievaart en Indy Bekkering. Zet zondag 16 oktober alvast in de agenda.

Jeugdcommissie LTC Naaldwijk