MENU

Tekenen sponsorcontracten

1 april 2019

Voordat op 31 maart 2019 het park officieel werd geopend werden eerst nog enkele baansponsorcontracten getekend in de nieuwe Bestuurskamer. Namens het Bestuur bedanken wij achtereenvolgens Ad van den Akker (Elektravon), Ernst Gram (Werktalent),  Gerard van den Bos (CARGOBOSS/van daalen transport), Margriet Vellekoop (Heemskerk Installaties) en Piet van der Ende (Van der Ende Groep) wegens het door hun gestelde vertrouwen in LTC Naaldwijk.

De opening, middels een druk op de knop,  werd gedaan door Richard Krajicek, Pieter Varekamp (wethouder gemeente Westland), Henk Salome (voorzitter LTC Naaldwijk), Roger Davids (voorzitter KNLTB) en Henri Swaans (stichting LTC Naaldwijk).

In de ochtend was de opening voor de jeugd. Zowel de hal als de buitenbanen kleurden oranje vanwege de hoodies. De inspanningen van de jeugdcommissie waren niet voor niets. Na de jeugd en na de opening door Richard Krajicek waren de senioren aan de beurt. Ook hier volle tennisbanen en padelbanen. Tennisleraren, bedankt voor de clinics. Na afloop volgde nog enkele demonstratiewedstrijden.

Via deze weg worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet op deze drukke dag. Ook een bedankje naar het personeel van het Paviljoen. De drukte aan de bar na de opening was gigantisch. Alle respect gaat uit naar hun inzet. Voor de uitbreiding en renovatie hebben we al vele complimenten gekregen en gehoord, waarvoor dank. Met 16 tennisbanen, 2 padelbanen en een mooi clubhuis is LTC Naaldwijk klaar voor de toekomst.