SuperFlora Open Bloemen Toernooi

30 juli 2021

Van 31 juli - 8 augustus staat het park in het teken van het SuperFlora Open Bloemen Toernooi. Uiteraard rekening houdend met de momenteel geldende coronamaatregelen. Het belooft een week vol spannende wedstrijden te worden, van de HE2 tot en met meerdere onderdelen in de 9.

Kijk HIER voor de schema's, geplande wedstrijden, etc.

Tijdens het toernooi worden foto's gemaakt welke te zien zijn op de website van LTC Naaldwijk (klik helemaal onderaan op het betreffende fotoalbum).

Programma
Live muziek kan dit jaar niet, MAAR we hebben natuurlijk gezorgd voor verrassend alternatief entertainment:

- Donderdag: Waarzegster Oracle in Red
- Vrijdag: Tafelgoochelaar
- Zaterdag: Ballonartiest en schminken voor de kinderen
- Zondag: Surprise act

Kom lekker eten!
Paviljoen LTC Naaldwijk sponsort de hapjes tijdens het toernooi en op het menu staan heerlijke (luxe) broodjes en dinergerechten. Bovendien is er iedere dag een speciale daghap:

Voorweekend: Mosselen op Oosterse wijze met frites en sla
Maandag: Lasagne met een frisse salade
Dinsdag: Thaise kipcurry met kokosrijst
Woensdag: Halve kip met frites en een frisse salade