MENU

Leuke evenementen voor de Jeugd 2022

11 januari 2022

In de Kerstvakantie is er door de trainers van Burgersdijk Tennis een winterevent georganiseerd met bijna 70 deelnemers dit was erg leuk! Zie de foto’s op de website. Ook zijn er in de Kerstvakantie diverse lessen, die niet door zijn gegaan vanwege de avond lockdown, ingehaald. Gelukkig mag vanaf dinsdag 11 januari de jeugd tot en met 17 jaar weer sporten en kunnen de lessen weer doorgaan. Ook mogen we evenementen of toernooien, voor de jeugd, op de club organiseren.

Het eerste toernooi dat we organiseren, is het Dubbel Park Toernooi. Dit zal worden gehouden in de weekenden van 29 en 30 januari, 5 en 6 februari en 12 en 13 februari. Helaas kunnen er geen ouders aanwezig zijn en is de horeca niet open maar het is toch fijn dat het toernooi in de hal kan worden gespeeld. Meer informatie over dit toernooi komt z.s.m. in de appgroepen te staan. Het toernooi is voor kinderen die spelen met oranje, groene en gele ballen.

LTC Naaldwijk viert in 2022 haar 60-jarig jubileum. Dit zal op een feestelijke wijze worden gevierd. De commissie voor dit festijn heeft leuke plannen. Als er meer bekend is, worden jullie hierover geïnformeerd.