MENU

Nieuwe padelclinics!

5 juni 2019

Tenniscompetitie klaar: START PADEL! 

Ook zo lekker getennist tijdens de competitie? Heb je weer tijd over om wat nieuws te proberen? "Pas dan op voor Padel, want voor je het weet ben je er aan verslaafd!"
Dat zijn letterlijk de woorden van Padel clinic deelnemers van afgelopen zondag 2 juni. Onder de bezielende leiding van Scott zijn er weer 20 Padel fanaten bij! In vervolg op deze leerzame en vooral ook leuke clinics hebben we dit najaar voor leden en niet-leden wederom twee clinics gepland: 
- op dinsdagavond 3 september, en donderdagavond 12 september vanaf 18:30 tot 22:30 u. 
Je kunt je hiervoor opgeven door je naam, 06 en e-mail door te mailen naar padel@ltcnaaldwijk.nl

Kun en/of wil je hier niet op wachten en wil je graag nu kennismaken met Padel? De snelste en leukste manier om dit te doen is om op vrijdagavond mee te doen met Padel Racket trekken. Je hoeft alleen maar te komen en de rest volgt vanzelf. Padel rackets worden door de vereniging deze avond aangeboden. Tot ziens op een vrijdagavond?

Maar, wil je Padel echt goed leren spelen, dan raden we je aan een aantal lessen bij Miquel Verhagen van Burgersdijk te nemen op de maandag-, of dinsdagavond. Zie voor meer informatie over de lessen en aanmelding: https://www.burgersdijktennis.nl/Over-ons/Padel

Veel plezier en wellicht tot ziens op de Padel banen!