Jaarrond

Bij aanmelding als lid bij LTC Naaldwijk ben je jaarrond lid. Dat betekent dat je het hele jaar op de buitenbanen (smashcourt) kunt spelen. Naast het Jaarrond lidmaatschap bieden we ook een zomer- en winterlidmaatschap aan. (zie hieronder)

Lidmaatschapvormen

Voorbereidend tennis
Voor 4- en 5-jarigen voor een kortere periode als eerste kennismaking met de tennissport.
Junior mini
Voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar.
Junior
Voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 17 jaar.

Voor starterspakket klik hier.

Senior
Men is senior vanaf het jaar waarin men de leeftijd van 18 jaar bereikt. Deze leden kunnen tussen 08.30 en 23.00 uur spelen en mogen ook aan competities deelnemen.
Senior dag
Als senior daglid mag je elke dag spelen van 08.30 tot 19.00 uur. Je kunt niet deelnemen aan competities, maar wel aan club- en opentoernooien.
Zomerlid
Als zomerlid kun je onbeperkt tennissen in de maanden juli, augustus en september. Met deze vorm van lidmaatschap spelen wij in op die sporters (voetbal, hockey, enz.) die geen activiteiten hebben in deze maanden.
Winterlid
Als winterlid kun je onbeperkt tennissen in de maanden november t/m maart op de onoverdekte smashcourt banen.

Let op!

Voor het zomer- en winterlidmaatschap is van toepassing dat je niet kan deelnemen aan officiële KNLTB toernooien, alsmede competitie en parktoernooien die via de KNLTB lopen.

Tarieven (in euro's)

Junior:
Voorbereidend tennis (4/5 jarigen) Geen kosten
Junior mini (6/7/8 jarigen)  60,-
Junior (9 t/m 17 jarigen) 95,-

Senior
Senior (18 jarigen en ouder) 185,-
Senior dag (18 jarigen en ouder) 135,-
Zomerlid 50,-
Winterlid 75,-
Non-actief 35,-

Inschrijfgeld € 22,50

Volgens de richtlijnen van de KNLTB is het geboortejaar het uitgangspunt voor deze indeling.

Kortingsregeling
Voor ieder 3e jeugdlid (dus kinderen t/m 17 jaar) uit één gezin, geldt een korting van € 25,-.

Lid worden?

Vul dan het aanmeldingsformulier in. Op dit moment hebben wij geen wachtlijst voor nieuwe leden. Dat betekent dat je vrij snel na aanmelding en betaling van het inschrijfgeld en de contributie al kunt starten met tennissen!

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt € 22,50. Maak dit bedrag  tegelijk met je aanmelding over op Rabobank nummer: NL46 RABO 0156 6162 03 t.n.v. Ledenadministratie LTC Naaldwijk. Als wij zowel het aanmeldingsformulier als het inschrijfgeld hebben ontvangen, is je aanmelding definitief. Je krijgt van ons dan zo snel mogelijk bericht over je lidmaatschap.

Opzeggen?
Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie op onderstaand adres. Je opzegging dient vóór 15 november, voorafgaand aan het nieuwe tennisseizoen binnen te zijn. Anders verlengen we je lidmaatschap automatisch.

Ledenadministratie LTC Naaldwijk
Jan Dijsselbloem
’s-Gravenzandseweg 63
2671 JK  Naaldwijk
06-13632937(werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur)
ledenadministratie@ltcnaaldwijk.nl

Indien elders lid geweest

Vrijwilligerswerk

Om leden en ouders zo veel mogelijk bij onze vereniging te betrekken wordt binnenkort contact met jou/jouw ouders opgenomen door onze ledencoaches om te kijken of je op enig gebied binnen de vereniging iets van vrijwilligerswerk zou willen doen.

Machtiging en statuten

Privacy

LTC Naaldwijk heeft privacy hoog in het vaandel staan. Wij geven daarom je gegevens zonder voorafgaande toestemming niet door aan commerciƫle partijen, tenzij je gegevens benodigd zijn voor zaken aangaande je lidmaatschap. Voor meer informatie over privacy verwijzen we je graag naar onze privacyverklaring op onze website (zie onderaan).