Starterspakket

Wat houdt het starterspakket in?

Je betaalt voor een een half jaar lidmaatschap incl. tennisles en deelname aan diverse activiteiten/wedstrijden op de club voor de beginnende jeugd van 6 t/m 17 jaar.
De tennislessen worden verzorgd door tennisleraren van Burgersdijk tennis.

Wat zijn de kosten?
- 6 t/m 9 jaar: € 99,- voor een half jaar
- 10 t/m 17 jaar: € 129,- voor een half jaar.
De prijzen zijn inclusief lesgeld en inschrijfgeld KNLTB. Dit pakket is geldig voor het zomer- en winterseizoen. Na dit half jaar wordt het gewone lidmaatschap en lesgeld betaald, wat hoort bij de leeftijd.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl
Wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Na ontvangst van je aanmeldingsformulier ontvang je een factuur via de mail die je kunt betalen aan de Ledenadministratie van LTC Naaldwijk. In onze privacy policy kun je lezen hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.

Starterspakket Jeugd