Parkinformatie

Ons 'Intergreen Tennispark' is mooi en rustig gelegen op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. We beschikken over 16 banen (10 smashcourt en 6 gravel) met verlichting. Van de smashcourtbanen bevinden zich er 4 in de Van der Ende Hal. Ook is een miniveld aanwezig. Verder vind je bij ons een groot clubhuis met kleedkamers en een prachtig zonnig terras, dat uitzicht biedt op de tennisbanen. Er is voldoende (gratis) parkeervoorziening aanwezig. Het park is jaarrond geopend. Zie onderaan de openingstijden van de banen, het clubhuis en de bar.

Intergreen hoofdsponsor
Intergreen is sinds de overgang naar het nieuwe park hoofdsponsor van LTC Naaldwijk. Het betrof hier het verbinden van de naam Intergreen aan ons tennispark. Officieel heet ons park dan ook ‘Intergeen Tennispark’. In 2018 heeft Intergreen het contract nogmaals voor 10 jaar verlengd.

Jaarlijks Intergreen Tennis Toernooi
Intergreen organiseert elk jaar het zogenaamde ‘Intergreen Tennis Toernooi’. Daarbij nodigt zij klanten, leveranciers en medewerkers uit voor een gezellige dag annex toernooi. Binnen de bloemen- en plantenwereld is dit toernooi inmiddels uitgegroeid tot een bekend evenement.

Baanreglement

Om ons baanreglement in te zien klik hier

Openingstijden:

Algemene openingstijden
Paviljoen:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 24.00 uur
Zaterdag en zondag van 09.00 – 20.00 uur

Tennisbanen:
Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 09.00 – 20.00 uur

Op feestdagen gelden de tijden als op zondag.

Het bestuur/paviljoenbeheer kan hiervan afwijken.

Aangepaste openingstijden/sluiting tijdens feestdagen
Op 24 december is het tennispark om 17.00 uur gesloten.
Op 25 december (1e kerstdag) is het tennispark gesloten.
Op 26 december (2e kerstdag) is het tennispark gesloten.
Op 31 december is het tennispark om 17.00 uur gesloten.
Op 1 januari is het tennispark gesloten.

Openingstijden tijdens de winterperiode
Gedurende de wintermaanden is het tennispark op doordeweekse dagen geopend van 09.00 uur tot 23.00 uur. Op zaterdag en zondag is het tennispark van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Het Paviljoen zal haar openingstijden aanpassen aan de drukte op het park. Het kan zijn dat het park open is maar dat het Paviljoen gesloten is. Wel kun je gebruik maken van de kleed- en toiletvoorziening. Het Paviljoen beperkt sluiting tot een minimum en is zeker geopend tijdens een goede bezetting in de Van der Ende Hal.

De bespeelbaarheid van de gravelbanen vindt in overleg plaats tussen parkbeheer en het Paviljoen. Vanaf het moment dat de netten zijn verwijderd, mag je de gravelbanen niet meer bespelen.

Adresgegevens:

Tennispark L.T.C. Naaldwijk
Hoogwerf 10 b
2671 MJ NAALDWIJK
Telefoon Paviljoen: 0174-626239

Graag tot ziens op ons park!