Van der Ende Hal

LTC Naaldwijk heeft een sporthal met 4 banen. Deze banen kunnen op vaste tijden voor een bepaalde periode gehuurd worden. Of er banen vrij zijn kunt u zien in het verhuurschema. Het indoorseizoen loopt van 1 oktober tot en met 31 maart. De verhuur van banen is alleen bestemd voor leden van LTC Naaldwijk.

Aanmelden
Leden kunnen zich aanmelden voor huur van de hal via het mailadres: endehal@ltcnaaldwijk.nl.

Bij aanmelding graag de volgende gegevens vermelden:
- Naam, adres, telefoonnummer van het lid op wiens naam de verhuur komt te staan
- Factuuradres indien dit afwijkt van bovenstaande
- De gewenste tijd en dag

Het verhuurschema van de Van der Ende hal wordt regelmatig bijgewerkt. Indien er veranderingen zijn, zullen wij steeds zo snel mogelijk de actuele informatie op deze webpagina plaatsen.
Klik hier voor het verhuurschema en hier voor de tarieven 2019-2020.

Let op!
- De banen zijn per uur te huur. Alleen de laatste 1½ uur zijn alle dagen voor het uurtarief.
- Het indoorseizoen loopt van 1 oktober tot en met 31 maart.
- Alleen te huur door leden van LTC Naaldwijk (ook op zaterdag en zondag voor toernooien en evenementen.

Voor evenementen gelden de onderstaande tarieven voor de huur van 4 banen.

3 uur / 4 uur / 5 uur
zaterdag vanaf 17.00 uur € 108,- / € 144,- / € 180,-