MENU

Clubkleding

Ben je ook zo trots en dankbaar dat je op LTC Naaldwijk tennist? Dan is er de mogelijkheid om dit te kunnen laten zien aan andere verenigingen!

Sinds 2016 is onze eigen clubkleding beschikbaar en te bestellen via de website.
Wellicht heb je het eredivisieteam al eens zien rondlopen in de trainingspakken, of een van de (jeugd-) spelers in een topje, een T-shirt of polo of mooie oranje hoody van LTC Naaldwijk voorbij zien gaan. De frisse oranje kleur kun je niet missen! 

Pasmaten
Het is begrijpelijk dat je de kleding eerst wilt passen, om te zien hoe het staat en welke maat er nodig is, hiervoor zijn pasmomenten in te plannen. Nog makkelijker en sneller kun je misschien bij andere teamgenoten/ vriendjes zelf passen, zodat je de juiste maat weet en je het direct al via de website kunt bestellen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met mij om bijvoorbeeld met je team een pasafspraak in te plannen.            

Bestel nu!

Bestellen
Bestellen doe je zelf. Alles loopt direct via de leverancier. Klik hierboven op bestellen om te kunnen bestellen, voor de prijzen, modellen etc. Houd wel rekening met een levertijd variërend van 2 tot 6 weken. Dus zorg dat je voor, bijvoorbeeld de competitie, tijdig je kleding bestelt.

Sponsoring op kleding
De mogelijkheid om een eventuele sponsor op de kleding van je team te verbinden blijft. Om eenheid in bedrukken van clubkleding of overige kleding te bewaren en te voldoen aan logo maatvoering gesteld door de KNLTB, zal bedrukking via de vereniging (mij) lopen. Belangrijk te weten is dat het logo van de teamsponsor moet worden aangeleverd in EPS bestand. Als hier interesse voor is laat het me dan even weten.

Leuk om te vermelden is dat de prijs van de hoodies voor de jeugdleden van onze vereniging, voorlopig door sponsoring van Westland Partners, laag gehouden kan worden. Dit maakt het bestellen van zo’n leuke trui, waar bijna ieder jeugdlid trots in rondloopt, nog leuker!

Meer informatie? Vragen kunnen jullie stellen aan mij persoonlijk of je kunt een mailtje sturen naar clubkleding@ltcnaaldwijk.nl· 

Hopelijk zien we in de toekomst steeds meer leden in onze eigen clubkleding rondlopen en tennissen.  

Groetjes, 

Marleen van de Graaf-Vogels
Clubkleding LTC Naaldwijk