MENU

Competitie

Competitie spelen bij LTC Naaldwijk?

Bij LTC Naaldwijk zijn er verschillende mogelijkheden tot het spelen van competitie.

Competitie spelen bij LTC Naaldwijk?

Bij LTC Naaldwijk zijn er verschillende mogelijkheden tot het spelen van competitie. Er is een zogenaamde Westland Competitie. Dit is een competitie die op 7 zaterdagen in het voorjaar wordt gespeeld. Een andere vorm is de competitie via de KNLTB met een onderscheid tussen de voorjaarscompetitie en de herfstcompetitie. 

Verschillende dagen

Er zijn voor de senioren competities op dinsdag overdag, donderdag overdag, vrijdagavond, zaterdag overdag en zondag overdag. Voor de jeugd is er een voorjaars- en herfstcompetitie op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zondag overdag. In de tijd dat er competitie gespeeld wordt op het park, is er een beperkt aantal banen beschikbaar voor recreatietennis.

Inschrijven

Ruim van te voren krijg je via de website informatie over het inschrijven voor de competitie. Dit vindt altijd al in een vrij vroeg stadium (enkele maanden van tevoren) plaats. Voor de senioren competitie kun je een mail sturen naar: competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl. Voor de jeugd is het mailadres: competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Geen verworven recht

Het spelen van competitie is geen verworven recht. Als je het afgelopen jaar competitie speelde, heb je niet direct de garantie dat je het komende jaar weer mee kunt doen. Het aantal plekken voor de competitie is beperkt. Bovendien moeten ook nieuwe leden en jeugd in de competitie kunnen instromen. Bij een te groot aantal inschrijvingen besluit de technische commissie in overleg met het bestuur wie er wel en wie er niet mogen deelnemen.

Dispensatie

Op grond van het Competitiereglement is het mogelijk dat competitiespelers dispensatie kunnen verkrijgen voor het twee keer spelen in één week en het spelen voor twee verenigingen in combinatie tussen de Voorjaarscompetitie en/of 8&9-Tennis. Als je als speler van deze regeling gebruik wil maken, mail dan naar competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl vóór 22 februari. (ook als je hier al eerder over gemaild hebt). Uiteraard zijn er wel voorwaarden verbonden aan het verkrijgen van dispensatie. Welke dat zijn kun je vinden op de website van de KNLTB of in het competitiereglement. Uiteraard kun je ook een mail sturen naar eerdergenoemd mailadres.

Invallen

Wil je alsnog competitie spelen als invaller of wil je je bij een team voegen? Mail je verzoek naar competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl. Wij bekijken dan de mogelijkheden.