Najaarscompetitie Senioren

De Najaarscompetitie 2021 gaat dit jaar niet door, zie voorjaarscompetitie.

Klik hier voor de speeldata en klik hieronder voor de teams:
dinsdag en donderdag
vrijdag
zaterdag
Tijdens de competitie is er beperkte beschikbaarheid voor vrijspelen. Check vooraf even bij 't Paviljoen of er mogelijkheden zijn. Voor vragen of opmerkingen, neem contact op via: competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl

Algemene informatie over de najaarscompetitie
De najaarscompetitie vindt plaats in het najaar en duurt 7 weken. We starten begin september en eindigen in november.

Inschrijven
Inschrijving is per team. Mochten meer teams zich aanmelden dan dat er geplaatst kunnen worden, dan zal er geloot worden. In dit verband is het voor de teams, die zich met name voor de vrijdagavond inschrijven, raadzaam ook de nieuwe competitievormen op zaterdag en zondag als alternatief in overweging te nemen. Selectieteams zijn ten alle tijden verzekerd van een competitieplek. Voor deze teams geldt bovengenoemde regel niet.

Competitievormen 2020
·         Dinsdagochtend: Dames Dubbel (4*DD)
·         Zaterdag Dames Dubbel 17+ (4*DD)
·         Zaterdag Gemengd Dubbel 17+ (DD, HD, 2*GD)
·         Zaterdag Heren Dubbel 17+ (4*HD)
·         Zaterdag Heren 35+ (4*HE, 2*HD)
·         Zondag Gemengd Dubbel (DD, HD, 2 GD)
·         Zondag Heren Dubbel (4*HD)
·         Zondag Dames Dubbel (4*DD)
·         Zondag 8&9 Competitie (2 Dubbels)

Voor het eerst competitie spelen?
Net begonnen of les gehad en klaar voor de competitie? Of in je jeugd competitie gespeeld en nu al jaren niet meer? Dan is de 8&9-competitie iets voor jou. Je speelt wedstrijden op je eigen niveau. Er zijn zeven speeldagen in april en mei op donderdagavond of zondag. We stellen teams samen met minimaal drie spelers/speelsters. Elk team speelt per wedstrijddag twee dubbelpartijen (herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel). Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Inschrijving is mogelijk tot 22 juni, via het inschrijfformulier.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per team is 185 euro voor teams welke 6 of meer partijen spelen, 140 euro voor teams welke 5 partijen of minder spelen en 95 euro voor de 8&9 competitie.

Speeldata
De speeldata voor de Najaarscompetitie van 2020 vind je hier: Speeldata KNLTB Najaarscompetitie 2020

Aanvangstijden
De wedstrijden van de teams die zich voor de zaterdag inschrijven/ hebben ingeschreven, kunnen starten tussen 09:00 uur en 16:30 uur.

Leeftijdsgrenzen
Voor deelname aan bepaalde competitiesoorten binnen de Najaarscompetitie zijn leeftijdsgrenzen vastgesteld:
Leeftijden competitie 2020

Contactpersonen voor de competitie
·         Carianne Lievaart voor de jeugdteams, kunnen zich inschrijven via de mail:
          competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl
·         Ron Gram voor de vrijdagavondcompetitie
·         Robert Scholtes voor de overige competities

Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij: competitiesenioren@ltcnaaldwijk.nl.