Dubbel park toernooi

Dubbelpark toernooi 2021

We zijn blij jullie te melden dat we ook dit jaar weer een Dubbelpark editie kunnen spelen op de club. DUBBELPARK wordt: BUBBELPARK!

Na lange tijd in "je eigen bubbel" gezeten te hebben, wordt het tijd om samen te gaan bubbelen. Het toernooi vindt plaats van maandag 30 augustus tot en met zondag 12 september. Wij zorgen voor een gezellig aangekleed paviljoen en een ouderwets relaxed sfeertje waarin iedereen heerlijk uit zijn BUBBEL kan gaan. Enne ... vergeet niet om vrijdag 3 september je kalender te blokken voor een heuse BUBBELPARTY. Je hebt nog even de tijd om een gezellige, sportieve BUBBEL maat te zoeken. Echter ... voor je het weet ... is het zover! Dus zorg dat je ingeschreven staat voor 27 augustus.

Inmiddels kunnen we ook melden dat CARWASH WESTLAND de nieuwe hoofdsponsor van het Dubbelpark toernooi is geworden. Het sponsorcontract is getekend! De editie van dit jaar:"BUBBELPARK" leent zich goed voor de introductie van CARWASH WESTLAND. Samen gaan we een mooi toernooi verzorgen.

We hopen, met het oog op de vele nieuwe leden, op een flink aantal deelnemers.
Dus schrijf je in en BUBBELEN maar!!

Inschrijven kun je via deze link.

Geniet van de zomer en tot BUBBELS!!
Edwin, Henk, Patrick, Bart, Stef, Franny en Hanneke