Open Bloemen Toernooi

56e editie in 2019

Het Intergreen Open Bloemen Toernooi is al jaren het grootste open tennistoernooi van de regio. Midden in de zomer, in week 31, nemen jaarlijks ruim 600 spelers van speelsterkte 2 tot en met 8 het op L.T.C. Naaldwijk tegen elkaar op. De variatie in leeftijd en niveau zijn belangrijke factoren in het succes van het toernooi: ruim 500 gezellige en spannende wedstrijden wisselen elkaar af. Ook het feestelijke programma met muziekoptredens, de heerlijke catering van het Paviljoen en de leuke activiteiten voor de kinderen zijn niet weg te denken. Zo is er zowel voor de deelnemers als hun toeschouwers genoeg te doen en te beleven.

Van zaterdag 27 juli tot en met zondag 4 augustus 2019 vindt de 56e editie plaats. De organisatie kijkt uit naar 9 gezellige speeldagen op het vernieuwde park en hoopt met de extra banen nog wat flexibeler te kunnen zijn in de planning van de wedstrijden.

Binnenkort wordt de inschrijving voor het toernooi geopend op mijnknltb.toernooi.nl.