MENU

Padel voor de jeugd

Bij de vereniging hebben wij 2 padelbanen. Hier kun je ook als jeugdlid gebruik van maken. Bij LTC Naaldwijk zijn er nog niet veel jeugdleden die padel spelen, maar misschien vind je het wel leuk om (een keer) te doen. Je kunt vrijspelen met andere (jeugd)leden, les nemen of meedoen aan de jeugd laddercompetitie.

Padel uitproberen?
Wil je een keertje padellen, maar heb je geen racket? Bij het Paviljoen kun je een padelracket en padelballen lenen.

Interesse in padelles?
Padellessen worden, net als tennislessen, verzorgd door Burgersdijk tennis. Miquel Verhagen is de padeltrainer. Je kunt je voor padellessen hier opgeven.

Jeugd padel laddercompetitie
De padel laddercompetitie is een leuke manier om tegen anderen te spelen en nieuwe padelmaatjes te ontmoeten. Je speelt dan elke 2 weken een dubbelwedstrijd tegen andere jeugdleden van onze vereniging. Je schrijft je in met een dubbelmaatje. Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De winnaar stijgt op de ladder, de verliezer zakt een plek. Kun je een keertje niet, dan kun je via de app een ronde overslaan. Klik hier voor meer informatie of aanmelden jeugd padel laddercompetitie. De ladder begint zodra er 6 teams hebben ingeschreven en is voor jeugd van middelbare school leeftijd (12 /tm 17 jaar).

Meld je hier aan!