Evenementen in 2019

22 Mei vindt er een Kidsmiddag plaats. Op deze middag zijn alle kinderen die spelen met oranje, groene en gele ballen welkom voor de tennisclinics die worden gegeven door de spelers van de hoofdklasse en eredivisie. Hou de site en app in de gaten!!

Op 30 juni wordt de familiedag georganiseerd.

Zaterdag 13 juli is er een Summerslam voor de jeugd die op het voortgezet onderwijs zit. Het programma en de tijden worden z.s.m. bekend gemaakt. Zet deze datum alvast in je agenda!

Evenementen in 2019 die helaas alweer voorbij zijn....

Geslaagd slaapfeest

Woensdag 1 mei heeft de Jeugd een geweldig slaapfeest gehad in het Paviljoen. Wel 40 kinderen waren aanwezig en hebben met elkaar genoten. Er is die middag/ avond/ nacht en ochtend veel gedaan, waaronder: tennis, voetbal, hockey, padel, bootcamp, gezichten spel door het park, dierengeluiden spel in het donker, bingo, eten drinken en natuurlijk Weinig Slapen!

Om alles in goede banen te leiden waren er veel vrijwilligers op de been, waaronder tennisleraren/ ouders en oudere jeugdleden. Wij willen iedereen bedanken voor julie hulp.
Natuurlijk bedanken wij ook de mensen van het Paviljoen voor het beschikbaar stellen van het park en het Paviljoen zelf. Super dat we er met elkaar een zeer geslaagd feestje van hebben kunnen maken.

Op woensdag 13 februari 2019 zijn we weer naar de kidsmiddag van het ABN AMRO toernooi geweest. Met 33 kinderen en 7 begeleiders zijn we met de bus naar het evenement gereden.
De bus was weer gesponsord door de Business Club van LTC Naaldwijk. Hier waren wij natuurlijk erg blij mee. Heel hartelijk dank hiervoor!!

Op zaterdag 16 maart 2019 waren er de Open Lessen voor nieuwe jeugdleden. De Open Les voor de basisscholen begon om 13.00 uur in de Van der Ende Hal op het tennispark.

Door middel van leuke spelletjes kon er worden kennis gemaakt met de tennis. Het was een geslaagde en gezellige dag! Iedereen bedankt voor de komst en het organiseren van deze dag.

Op zondag 31 maart werd het nieuwe park van LTC Naaldwijk op feestelijke wijze geopend. De jeugd was vanaf 10.15 uur actief met wedstrijdjes/ diverse oefeningen en spelletjes. Om 12.00 uur stond er voor iedereen een heerlijke lunch klaar (Raymond en collega's bedankt). Om 13.00 uur werd het park officieel geopend. Richard Krajicek was speciaal naar ons park gekomen om het vernieuwde park te openen.