Evenementen in 2019

In de meivakantie is er natuurlijk weer het slaapfeest. De juiste datum wordt z.s.m. bekend gemaakt. Hou de site en de app in de gaten!! Ook wordt dit jaar weer de familiedag georganiseerd. Deze datum wordt bekend gemaakt, zodra de speeldata van de eredivisie bekend is. Hou hiervoor de site en app in de gaten.

Voordat de eredivisie begint is er nog een Kidsmiddag. Op deze middag zijn alle kinderen die spelen met oranje, groene en gele ballen welkom voor de tennisclinics die worden gegeven door de spelers van de hoofdklasse en eredivisie. Hou de site en app in de gaten!!

Zaterdag 13 juli is er een Summerslam voor de jeugd die op het voortgezet onderwijs zit. Het programma en de tijden worden z.s.m. bekend gemaakt. Zet deze datum alvast in je agenda!

Evenementen in 2019 die helaas alweer voorbij zijn....

Op woensdag 13 februari 2019 zijn we weer naar de kidsmiddag van het ABN AMRO toernooi geweest. Met 33 kinderen en 7 begeleiders zijn we met de bus naar het evenement gereden.
De bus was weer gesponsord door de Business Club van LTC Naaldwijk. Hier waren wij natuurlijk erg blij mee. Heel hartelijk dank hiervoor!!

Op zaterdag 16 maart 2019 waren er de Open Lessen voor nieuwe jeugdleden. De Open Les voor de basisscholen begon om 13.00 uur in de Van der Ende Hal op het tennispark.

Door middel van leuke spelletjes kon er worden kennis gemaakt met de tennis. Het was een geslaagde en gezellige dag! Iedereen bedankt voor de komst en het organiseren van deze dag.

Op zondag 31 maart werd het nieuwe park van LTC Naaldwijk op feestelijke wijze geopend. De jeugd was vanaf 10.15 uur actief met wedstrijdjes/ diverse oefeningen en spelletjes. Om 12.00 uur stond er voor iedereen een heerlijke lunch klaar (Raymond en collega's bedankt). Om 13.00 uur werd het park officieel geopend. Richard Krajicek was speciaal naar ons park gekomen om het vernieuwde park te openen.