Voorjaarscompetitie Jeugd (Groen en Geel)

Groen - Voorjaarscompetitie 2019
De indeling voor de groene voorjaarscompetitie 2019 is bekend.
klik hier voor de speeldata (op zondag)
klik hier om via het stappenplan bij je speelschema van je team te komen
klik hier voor de teamindeling  (de afdelingsnummers die daarbij vermeld staan heb je weer nodig bij punt 2)
Deze teamindeling is gemaakt door de trainers in overleg met de TC Jeugd.

Schrijf de data van de competitie dus in je agenda, want er wordt verwacht dat je alle 7 speeldagen aanwezig bent!. Per speeldag moeten er minimaal 4 spelers aanwezig zijn om alle wedstrijden te kunnen spelen. Zit je met meer spelers in een team dan heeft het in principe de voorkeur om als compleet team per dag aanwezig te zijn. Je bent tenslotte een team en moedigt je medespelers natuurlijk aan!

De aanvangstijden voor de wedstrijden zijn uiterlijk een week voor de speeldatum bekend. Deze vind je online (zie het stappenplan punt 2). Groen speelt over het algemeen op zondagochtend.

Op zondag 31 maart is de opening van het nieuwe tennispark. Dit wordt een groot feest! We gaan ervan uit dat jullie hierbij aanwezig zijn! Jullie ontvangen binnenkort een informatiebrief hierover en je moet je hiervoor nog wel even aanmelden. Op die dag spelen alle competitiespelers (dus jullie) leuke gezellige wedstrijdjes tegen elkaar om je alvast voor te bereiden op de competitie.

Daarnaast krijgen jullie op die dag je competitiemap die jullie nodig hebben tijdens de competitie. Ik zal er dan ook zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie mij bereiken via: competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl

Geel - voorjaarscompetitie 2019

De indeling voor de junioren voorjaarscompetitie 2019 is bekend.
De KNLTB heeft de gele competitie verandert in Junioren, dit zijn alle spelers van 11 t/m 17 jaar.
klik hier voor de speeldata (op zondag)
klik hier om via het stappenplan bij je speelschema van je team te komen
Deze teamindeling is gemaakt door de trainers in overleg met de TC Jeugd.

Alle spelers dienen alle (7) speeldagen beschikbaar/aanwezig te zijn. Indien een team door ziekte of blessure te weinig spelers heeft zullen spelers uit de andere teams gevraagd worden om in te vallen, zodat alle wedstrijden voor LTC Naaldwijk gespeeld kunnen worden! We gaan ervan uit dat iedereen daarvoor beschikbaar is. Schrijf alle data dus alvast in je agenda :-)  !

Op zondag 31 maart is de opening van het nieuwe tennispark. Dit wordt een groot feest! We gaan ervan uit dat jullie hierbij aanwezig zijn, omdat jullie als jeugd de toekomst zijn van LTC Naaldwijk.
Jullie ontvangen binnenkort een informatiebrief hierover en je moet je hiervoor nog wel even aanmelden. Op die dag worden leuke wedstrijden gespeeld, kun je padellen en zijn er nog veel meer leuke activiteiten. Gezellig om daar met je gehele team aanwezig te zijn. Ook kunnen jullie de competitiemap ophalen op 31 maart. De captains van de teams zijn bij de indeling vermeld met een (c).

Mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie mij bereiken via: competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl

Groetjes Carianne Lievaart en het trainersteam van LTC Naaldwijk.