MENU

Nieuws voor de jeugd

26 augustus 2021

Beste ouders en kinderen,

De laatste week van de zomervakantie is net begonnen en ook het zomerfestijn voor de jeugd is in volle gang. Ruim 80 kinderen hebben zich voor dit festijn ingeschreven. Met vijf trainers van Burgersdijk en de 3 assistenten Thijmen, Fleur en Indy organiseert Dennis, onze clubtrainer, weer een hele leuke week voor de jeugd. Namens de jeugd alvast heel veel dank voor de organisatie en het begrip van de seniorleden.

Maandag 30 augustus beginnen de tennislessen weer. In september worden de laatste lessen gegeven van het zomerseizoen. Op vrijdag 1 oktober beginnen de winterlessen. Deze lessen duren tot en met donderdag 31 maart 2022. Denkt iedereen aan het inschrijven van deze winterlessen via de site van Burgersdijktennis.nl!! In de week van 20 september ontvangt iedereen zijn lesdag en lestijd per mail van Burgersdijktennis. Voor vragen over inschrijven van de lessen kan er contact worden opgenomen met de tennisschool 0174-226934.

Op donderdag 2 september begint het Single Mix Toernooi voor de jeugd. Dit duurt tot en met zaterdag 11 september. Wanneer de indeling bekent is, krijgen jullie daarover bericht via de appgroepen en de mail. Voor dit toernooi zoeken wij nog ouders die mee willen helpen achter de tafel maar ook ouders die mee willen helpen met de organisatie van dit toernooi.
Wil je iets doen voor de jeugd van LTC Naaldwijk, neem dan contact op met Elma. Het is belangrijk dat wij ouders hebben die iets willen doen, anders wordt het organiseren van toernooien, competitie en evenementen steeds lastiger.
VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!!!

De rode, oranje en groene competitie begint op zondag 12 september. Hierover hebben jullie bericht ontvangen. De jeugdcompetitie die speelt met gele ballen begint op zondag 19 september. Maak er met z’n allen een mooie competitie van. Veel plezier!

Ook wordt op zondag 12 september de finaledag van de Eredivisie gemengd georganiseerd op het park bij LTC Naaldwijk. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te komen kijken. 

Op zaterdag 18 september begint de verkoop van de Grote Clubactie. In de week ervoor zullen de loten aan de kinderen worden meegegeven. Per 18 september mogen de loten worden verkocht. Natuurlijk hopen we dat we met elkaar weer een mooi aantal loten gaan verkopen.

Als alles goed gaat, willen we graag de afsluiting van de herfstcompetitie organiseren op zondag 31 oktober vanaf 17.30 uur. Zet deze datum alvast in jullie agenda. Meer info volgt via de appgroepen.
Jeugdcommissie LTC Naaldwijk