MENU

Namens het bestuur

12 mei 2021

Beste leden,

Het tennisweer begint voorzichtig beter te worden. Afgelopen zondag een hele mooie (Moeder)dag (met af en toe een donderbui), dus laat de zon en temperatuur maar komen en blijven! Want het terras bij het Paviljoen mag vanaf 19 mei (onder verwachting van verdere daling van de ziekenhuisopnamen en voorwaarden bij opening) weer open. En dat is heel erg goed nieuws voor leden en team van Raymond: lekker een kopje koffie of een drankje voor/na het sporten zijn dan weer mogelijk.

Op het park is het gezellig druk. Vele (nieuwe) leden vinden hun weg naar de tennis- en padelbanen. Tennis en padel zijn in trek, mede doordat de sport ook tijdens corona grotendeels mogelijk bleef. Hierdoor stijgt het aantal leden van LTC Naaldwijk en moet onze clubtrainer Dennis Zwakhals ook alle zeilen bijzetten om lessende leden te kunnen plaatsen. Door intensief overleg tussen club en tennisschool, wordt de balans van baanbeschikbaarheid voor vrij spelen en lessen goed in de gaten gehouden.

Het aantal jeugdleden groeit ook gestaag door. De jeugdcommissie heeft de afgelopen maanden meerdere succesvolle evenementen georganiseerd en die werpen hun vruchten af. De jeugd heeft de toekomst …..

De tennisbanen zullen eind mei, na de eerdere waterschade, weer allemaal gerepareerd zijn. De twee nieuwste smashcourtbanen zijn eind volgende week (21 mei) als laatste klaar. De overige smashcourt banen binnen en buiten zijn reeds gedaan en daar kan weer volop op worden getennist.

Zoals gezegd, mogen de terrassen bij sportkantines onder voorwaarden weer open: maximaal 50 personen, 1,5 meter afstand en maximaal 2 personen per tafel, tenzij het één huishouden is, met reservering en checkgesprek. Laten we er met elkaar voor zorgen dat Raymond en zijn team dit op de juiste manier in kunnen vullen, door hun aanwijzingen op te volgen.

Voor wat betreft wedstrijden/toernooien/evenementen lijken we nog even te moeten wachten. Zodra duidelijk is dat dit ook weer mogelijk is, laten we dat direct weten. De toernooi-, jeugd- en evenementencommissies staan in de startblokken!

We wensen jullie een zonnige, sportieve, gezellige en vooral gezonde tennis- en padeltijd op ons park toe.
Namens het bestuur,

Hans Mulder