MENU

Familiedag 2019

5 juni 2019

Op zondag 30 juni wordt ons jaarlijkse familie/vriendentoernooi georganiseerd voor alle leden van LTC Naaldwijk. Je mag een familielid of vriend uitnodigen die lid is, maar ook die geen lid is en wel wil tennissen. Het maakt niet uit met wie je tennist, zolang er één iemand in het koppel jonger is dan 17 jaar en één iemand ouder dan 17 jaar. Je schrijft je in met z’n tweeën (waarvan tenminste één lid) en je speelt je dubbelpartijen in een poule in de eigen categorie (rood, oranje, groen en geel).

Op dit toernooi wordt de Fairplay Cup uitgereikt. Het koppel wat het sportiefst speelt, komt voor deze beker in aanmerking. We hebben een cup voor de jongere jeugd en de oudere jeugd.
De kosten voor deze gezellige en goed gevulde middag zijn € 15,- per koppel. Geef je op via evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl en vermeld daarbij je naam, naam van je partner en met welke
kleur ballen je speelt.

Het toernooi start om 14.00 uur dus zorg dat je 13.30 uur aanwezig bent en duurt tot ongeveer 17.30 uur.
Na het toernooi kan er in het Paviljoen gegeten worden, bij mooi weer wordt de barbecue aangestoken. Aanmelden hiervoor kan bij de bar.

Wij hebben er zin in. Tot 30 juni