MENU

Coördinator Vrijwilligers Henk van Evert

13 mei 2019

Ik tennis al vele jaren met veel plezier bij LTC Naaldwijk. Een gezonde vereniging waar naast het spelletje ook volop aandacht is voor elkaar ontmoeten en plezier maken. Dit lijkt zo vanzelfsprekend maar dit alles zou niet kunnen zonder de inzet van al die LTC-vrijwilligers. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de vereniging. Zonder vrijwilligers geen toernooien, geen evenementen, geen bestuur, etc. Kortom zonder vrijwilligers geen vereniging.
Als Coördinator Vrijwilligers wil ik me dan ook graag gaan inzetten voor deze onmisbare groep actieve leden en kan ik zelf ook wat gaan betekenen voor de vereniging

Wat wil ik bereiken?
Ik wil zorgen dat de vereniging voldoende goede en integere vrijwilligers heeft die met plezier en voldoende ondersteuning hun bijdrage kunnen leveren. Dit is een flinke ambitie maar ik ga er voor.

Wat ga ik daar voor doen?
Mijn eerste stap is om een beeld te krijgen wie al die vrijwilligers zijn, wat ze doen en of ze dit met plezier en voldoende ondersteuning kunnen doen. Ook moet goed in kaart worden gebracht waar nog open plekken zijn. Ik ga hier voor onder andere een rondje langs het bestuur en de vele commissies maken.

Vervolgens kan ik in samenwerking met o.a. het bestuur, de commissies en de ledencoaches concrete stappen gaan zetten om de noodzakelijke en te realiseren verbeteringen door te voeren en de vacatures in te vullen.

Verder vind ik het belangrijk dat de vrijwilligers goed zichtbaar zijn en gewaardeerd worden.

Hoe ben ik bereikbaar?
Heb je als vrijwilliger al tips of vragen voor mij of heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? Ik ben bereikbaar via vrijwilliger@ltcnaaldwijk.nl

Ik kijk er naar uit om samen met de vrijwilligers LTC Naaldwijk een gezonde en gezellige vereniging te laten blijven.