MENU

Bestuur januari 2021

12 januari 2021

Beste leden,

Allereerst wens ik jullie, je familie en vrienden een gezond, voorspoedig, gelukkig, sportief en Coronavrij Nieuwjaar toe. 
Het Coronavirus heeft een grote invloed op ons leven gekregen. 1,5 meter en mondkapjes zijn het nieuwe normaal. Iedereen smacht naar meer vrijheid om te sporten, bij familie & vrienden op bezoek te gaan, uit eten te gaan, een drankje te doen, op vakantie te gaan, lekker te sporten en competitie & toernooien te spelen, etc. Maar de cijfers laten nog geen grote en consistente verbetering van het aantal besmette personen zien.

Gelukkig is er licht aan de horizon, want de eerste vaccins zijn toegediend, allereerst aan verplegend personeel. Of we weer bij ons ‘oude’ normaal komen en wanneer al die dingen kunnen doen die we graag willen, blijft vooralsnog onzeker. Maar ik ga ervanuit dat we door vaccinaties het Coronavirus veel beter onder controle zullen gaan krijgen en dat er 2021 een belangrijke stap naar een gezondere en prettigere leefomgeving wordt gezet.
Bij LTC Naaldwijk kunnen we, met verschillende maatregelen, in ieder geval blijven tennissen. Op dit moment nog alleen enkelen en we hopen binnenkort weer gebruik te kunnen maken van de tennishal. Op ons tennis- en padelpark is het regelmatig gezellig druk en verwelkomen we nog steeds nieuwe leden. 

Uiteraard kijkt iedereen uit (en niet in de laatste plaats Raymond en zijn team) naar de opening van ’t Paviljoen: Gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie of een drankje voor/na de tennis. Voor wat betreft de evenementen in 2021, plannen we (en de KNLTB) deze ‘gewoon’ in en zullen we op basis van de overheidsmaatregelen/richtlijnen kunnen bepalen of we deze (in gewijzigde vorm) door kunnen laten gaan. Maar ja, wat is gewoon in deze tijden?

De vereniging groeit en bloeit, wat met name in het aantal nieuwe leden tot uiting komt. Een welkom aan de nieuwe leden en ik vertrouw erop dat jullie je snel thuis voelen op ons mooie tennis- en padelpark. 
Achter de schermen blijven ook tijdens deze Corona-tijden besturen en commissies actief. Voorbereidingen voor de opening en een nieuw seizoen lopen gewoon door. We zijn in het bestuur nog steeds op zoek naar een nieuwe secretaris. Dus vind je het leuk om ook een bijdrage aan de vereniging te leveren en heb je interesse of weet je iemand mail of bel mij (voorzitter@ltcnaaldwijk.nl of 0622606127).

Voor nu nogmaals de beste wensen voor het nieuwe jaar en hopelijk kunnen we in ’t Paviljoen binnenkort weer het glas heffen.
Blijf gezond en let op elkaar. Samen staan we sterk(er)!

Namens het bestuur,
Hans Mulder, voorzitter