bericht vanuit het bestuur

15 juni 2021

De sportzomer is volop bezig: De Giro en Roland Garros zijn al weer klaar. Het EK voetbal, Wimbledon, de Tour de France, Grand Prixs van de Formule 1 en de Olympische Spelen zijn net begonnen of gaan binnenkort van start.

Ook bij LTC Naaldwijk staan er veel evenementen en toernooien op de planning. In juli zijn er het Single-mix toernooi, het Open Jeugdtoernooi en het Zilvertoernooi (jeugd) en het Open Bloemen toernooi. Na de zomer staan de volgende clubtoernooien weer gepland en zal de competitie (eindelijk) plaatsvinden. Uiteraard gaan deze activiteiten alleen door wanneer de overheidsmaatregelen naar aanleiding van corona, zoals gepland, versoepelen.

Het Paviljoen is gelukkig ook weer geopend en een ieder kan daar terecht voor een lekkere hap en/of drankje. De weg naar normaal is ingeslagen en ook op het park is het overal goed toeven. Zeker met dit zonnige weer en goed bezette banen. Dit betekent met name in de avond meer drukte op het park en door te dubbelen helpt eenieder om zo veel mogelijk leden ’s avonds te laten tennissen. We vragen eenieder nogmaals de regels van afhangen te respecteren, wat o.a. betekent dat je niet 2x een enkelspel (dus 2x 30 minuten) met z’n vieren afhangt, maar een dubbel van 45 minuten! Is wel zo sportief naar de andere leden die zich wel netjes aan het baanreglement houden. Wie de tennisschoen past, trekke hem aan.

Het digitaal afhangen zijn we ook steeds meer aan gewend geraakt. We willen niet naar een systeem waarbij alles digitaal moet worden afgehangen, zodat als je op de club bent je ook in staat moet zijn om ter plekke nog een baan af te hangen. Tijdens deze zomer kunnen er 4 smashcourt banen buiten en (indien er geen les op wordt gegeven) 2 smashcourt banen in de hal digitaal worden afgehangen. De overige banen kunnen alleen fysiek op het park worden afgehangen.

Tot slot wensen we jullie een zonnige en gezellige sportmaand op ons tennis- en padelpark.

Namens het bestuur,
Hans Mulder