Westlandse Padel clubladder

sportconnexions

LTC Naaldwijk clubladder

Elke 2 weken een leuke wedstrijd

Speel mee op de LTC Naaldwijk padelladder en wij regelen elke 2 weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat.

meld je nu aan

Of download de gratis app: 'clubladder' van SportconneXions.

App StoreGoogle play

Hoe werkt het?
De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de clubladder

Nadat je je met een maat hebt aangemeld voor de clubladder (zie knop boven "meld je nu aan") koppelt deze app je automatisch aan een team.

Let op!
Nadat je je afspraak in de ladder app (https://www.sportconnexions.com/nl/padelladder/ltcnaaldwijk-padel/2259/) hebt bevestigd naar elkaar moet je nog een Padelbaan reserveren via het afhangsysteem.
Het afhangen kun je op het afhangboord in het paviljoen doen, maar voor het ladderen raden we je aan om dit vooraf te reserveren met behulp van de knltb-club-app. Je kunt dan maximaal 45 minuten ladderen.
Mocht de wedstrijd nog niet afgerond zijn dan heb je twee opties:
1) opnieuw afhangen en de wedstrijd uitspelen
2) de score tot dan toe registreren in de ladder app