Vrijwilligers gevraagd

11 oktober 2019

Wij zijn op zoek naar …..
1.      Een voorzitter voor onze Vereniging
2.      Een back up voor/plaatsvervanger voor de Ledenadministratie
3.      Een lid voor de PR commissie
4.      Een lid voor de Evenementencommissie
5.      Leden voor de Toernooicommissies
6.      Een lid voor de Sponsorcommissie

Vandaag lichten we er twee functies uit, te weten die van de voorzitter en van de ondersteuning bij de back up voor de Ledenadministratie:
De Voorzitter van onze vereniging heeft als belangrijkste taken het leiding geven aan de Vereniging, mede het Verenigingsbeleid bepalen en vertegenwoordigt de Vereniging in- en extern. Samen met de Secretaris en Penningmeester vormt hij/zij het Dagelijkse Bestuur. Enkele competenties van de Voorzitter bij LTC Naaldwijk zijn: kunnen verbinden, delegeren, stimuleren, communicatief vaardig zijn en het overzicht houden.

Bij de Ledenadministratie worden nieuwe leden (bij de KNLTB) ingeschreven, wordt 1x per jaar de contributie (automatisch) geïnd, worden adreswijzigingen doorgevoerd, etc. Ook werkt de Ledenadministrateur nauw samen met de nieuwe ledencoach en penningmeester. De Ledenadministratie van ruim 1200 leden vergt accuratesse en helpen goede communicatieve vaardigheden om de functie goed in te vullen.

Heb je zin in één van deze uitdagingen bij onze gezellige en succesvolle tennisclub?
Wil je meer informatie hebben? Herken je jezelf in dit profiel of weet je iemand die je geschikt vindt als Voorzitter of Ledenadministrateur van LTC Naaldwijk? Of voor één van de andere vacatures?

Laat het ons weten en bel/mail met de huidige voorzitter Henk Salome (bestuur@ltcnaaldwijk.nl) of secretaris Hans Mulder (mobiel 0622606127 of secretariaat@ltcnaaldwijk.nl).