Nieuwe Penningmeester

10 juni 2019

Ik ben Robert Drosterij en ben sinds 2005 lid van onze mooie tennisclub. 2005 was voor mij ook het jaar dat ik me definitief in het Westland vestigde nadat ik mijn huidige vrouw, Wendy Enthoven (ledencoach bij LTC), heb ontmoet. Samen zijn wij de trotse ouders van onze zoon Roef, die ook een vervend tennisser is bij onze club! Het heeft me wel even wat tijd gekost om te wennen aan het wonen in het Westland.  Ik kwam uit de stad Utrecht en daarvoor woonde ik in Noord Brabant. Vele tegenstanders van mij, tijdens de verschillende toernooien, vroegen dan ook meteen: ‘Je komt hier niet vandaan, hé…?’. Inmiddels ben ik zover dat ik tegen iedereen kan zeggen, dat ik hier vandaan kom, behalve uiteraard tegen de Westlanders zelf 😉

Toen de club meerdere malen de vacature van penningmeester onder de aandacht bracht, werd ik getriggerd. Ik stond gevoelsmatig al langere tijd open voor vrijwilligerswerk, maar bleef toch wat te passief. Ik had altijd meer redenen om het niet te doen, dan wel. Gelukkig was ik in staat om eens goed te kijken naar mijn voors en tegens. Na die afweging stond niets mij meer in de weg, om onderdeel te worden van deze belangrijke groep mensen: de vrijwilligers!

Een boekhoudkundige achtergrond heb ik niet. Gezond verstand wel. Daarnaast ligt mijn kracht in discipline, structuur en resultaatgerichtheid. Deze combinatie geeft mij genoeg vertrouwen om voor jullie de functie van penningmeester op me te nemen. Ik zal mij voor de volle 100% in gaan zetten om de financiële stromen binnen de club op een integere, transparante en daadkrachtige manier te managen. Natuurlijk dit alles in nauw overleg met het Dagelijkse Bestuur van de club, welke ik ook vanaf deze plek wil bedanken voor het gestelde vertrouwen.

Rest mij nog om vanaf deze plek mijn voorgangster Wanda Wensveen hartelijk te danken voor haar inzet de afgelopen jaren. Ik dank haar ook voor de prettige overdracht en wens haar enorm veel succes in al haar uitdagingen, waar ze nu weer veel meer tijd voor heeft!

Ik wens iedereen een prachtige, sportieve zomer en ik hoop jullie regelmatig op het park te mogen begroeten, bij één of meerdere activiteiten die de club rijk is!