Jeugd - Dubbelpark toernooi 2022

14 november 2022

In de weekenden van 4 en 5 februari, 11 en 12 februari en 18 en 19 februari 2023 organiseren wij voor de jeugd (oranje, groene en gele ballen) het Dubbelparktoernooi 2023. Dit toernooi is alleen voor de jeugdleden van LTC Naaldwijk t/m 18 jaar.

Iedereen die met oranje, groene of gele ballen speelt mag meedoen.
Tijdens dit toernooi worden meisjesdubbels en jongensdubbels gespeeld in de categorie oranje 1 en 2, groen 1 en 2, junioren t/m 14 jaar en junioren t/m 18 jaar. Het is dus mogelijk dat je meerdere partijen op één dag speelt. Voor oranje en groen gelden de regels die ook bij de competitie gelden. Voor de junioren t/m 14 en junioren t/m 18 jaar duren de wedstrijden 55 minuten.

Schrijf deze data alvast in je agenda. Via de appgroepen krijgen jullie meer informatie over het toernooi en wanneer het toernooi openstaat om in te schrijven.

Groetjes van de toernooicommissie