Grote clubactie 2020

14 september 2020

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee en willen zoveel mogelijk loten verkopen.
Een lot kost € 3,-- waarvan € 2,40 naar de club gaat. Met dit geld kunnen we in de winter weer de Tenniskids en Fun organiseren voor Rood, Oranje, Groen en Geel. Ook gaat er veel geld naar de evenementen om de inschrijfkosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden.

Om verantwoord loten te verkopen staat er op de voorzijde van het boekje een verkooplink en QR code, die verkopers kunnen delen of op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Voor instructie zie www.clubactie.nl/instructie.
Doe je best om zoveel mogelijk loten te verkopen, zodat we in het komende jaar weer veel leuke evenementen kunnen organiseren. De loten worden vanaf dinsdag 15 september aan de jeugdleden uitgedeeld.

Voor degene die de meeste loten verkoopt, hebben we natuurlijk weer een mooie prijs.
Zijn er vragen, stuur dan een mail naar evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.