Geslaagd Slaapfeest

3 mei 2019

Woensdag 1 mei heeft de Jeugd een geweldig slaapfeest gehad in het Paviljoen. Wel 40 kinderen waren aanwezig en hebben met elkaar genoten. Er is die middag/ avond/ nacht en ochtend veel gedaan, waaronder: tennis, voetbal, hockey, padel, bootcamp, gezichten spel door het park, dierengeluiden spel in het donker, bingo, eten drinken en natuurlijk Weinig Slapen!

Om alles in goede banen te leiden waren er veel vrijwilligers op de been, waaronder tennisleraren/ ouders en oudere jeugdleden. Wij willen iedereen bedanken voor julie hulp.
Natuurlijk bedanken wij ook de mensen van het Paviljoen voor het beschikbaar stellen van het park en het Paviljoen zelf. Super dat we er met elkaar een zeer geslaagd feestje van hebben kunnen maken.