26 augustus 2020

Zoals het kabinet heeft aangegeven, gaat het niet goed met de ontwikkeling van Corona. Het aantal besmettingen in Nederland neemt weer toe. We doen dan ook een dringend beroep op je eigen verantwoordelijkheid om de preventieve en bekende maatregelen in acht te nemen. Bij verkoudheid of andere Corona-verschijnselen blijf je thuis en volg je de adviezen van het RIVM op. Op de tennisclub is voor volwassenen ook de 1,5 meter-regel nog steeds van toepassing. We snappen dat het steeds lastiger wordt om deze regel te hanteren, als je in je omgeving merkt dat alles goed lijkt te gaan/gaat, maar alleen samen houden/krijgen we Corona klein.

Tot half september hebben we evenementen/toernooien met leden van onze eigen tennis- en padelclub. Uiteraard hopen we dan ook op toeschouwers om de spelers aan te moedigen.

Raymond is bezig met een gezondheidscheck voor leden en bezoekers middels een QR-code. Zodra deze operationeel is, laten we jullie dit direct weten.

Met de start van de competitie komen er ook leden van andere tennisclubs + bezoekers op ons tennis- en padelpark. In samenspraak met alle tennisclubs is de KNLTB bezig een Corona protocol op te stellen. Zodra deze bekend zijn, laten we dat aan jullie weten.

Al vast bedankt voor jullie medewerking want alleen samen voorkomen we een volgende uitbraak van Corona. Keep safe en Stay strong!