MENU

Competitie informatie

Wil je als competitieteam (zowel bezoekend als ontvangend) weten of de competitie in geval van twijfel doorgaat, dan staan hieronder de volgende informatie mogelijkheden:

  1. Neem in eerste instantie contact op met de captain van het ontvangende team. Contactgegevens kun je vinden op mijnknltb.toernooi.nl
  2. Indien er geen contact mogelijk is, dan kun je in de meeste gevallen de kantine of het paviljoen contacteren, zie hiervoor de website van de betreffende vereniging. In geval van LTC Naaldwijk (als ontvanger) is het paviljoen te bereiken via: 0174-626239 of 06-14399184. Zij hebben de meest actuele informatie over de banen.
  3. Is de kantine of het paviljoen niet bereikbaar, dan staan de contactgegevens van de TC leden op mijnknltb.toernooi.nl. Klik op de betreffende vereniging en ga helemaal naar onderen. 

Wil je als ontvangende vereniging de aanvangstijd verschuiven om wat voor reden dan ook, of indien je wilt mededelen dat de wedstrijd vanwege weersomstandigheden niet door gaat, dan verzoeken wij je alleen contact op te nemen met de captain van het team van LTC Naaldwijk.

Wedstrijden worden alleen op de dag van spelen afgelast.