Clubkleding update

27 augustus 2021

Wellicht hebben jullie er ergens al iets van vernomen, maar helaas is onze huidige kledingleverancier Blue Sports & Workwear B.V. gestopt met de levering van de clubkleding. Wij willen Ad Vermolen en zijn team op ’s-Gravenzande hartelijk danken voor hun tijd, enthousiasme en de fijne samenwerking.

Gelukkig kunnen we melden dat we een nieuwe leverancier hebben gevonden, waarbij alles voor de leden zoveel mogelijk blijft zoals het was. In overleg met het bestuur zijn wij een samenwerking aangegaan met ZW-Sports. Na een aantal gesprekken, waarin we zoveel mogelijk onze wensen hebben kunnen aangeven, zijn zij nu alles voor onze vereniging, samen met ons, aan het opstarten. Omdat hier wat tijd overheen gaat is de bestellink tijdelijk van www.ltcnaaldwijk.nl gehaald. Deze wordt hier weer geplaatst zodra de nieuwe website klaar is voor gebruik. We hopen dat dit niet heel lang meer op zich laat wachten, dus houdt de website goed in de gaten.

Mochten jullie toch al iets willen weten over aanschaf van kleding of iets willen passen neem dan met ons contact op via clubkleding@ltcnaaldwijk.nl of schiet één van ons aan als je ons ziet op de vereniging. Voor de jeugd zullen er deze week en volgende week al pasmomenten zijn. We hopen natuurlijk dat er veel jeugd met hun ouders/verzorgers bij ons langs zullen komen, met als doel dat ze tijdens de najaarscompetitie al in de nieuwe kleding kunnen rondlopen!

Wij hebben er zin in en hopen op een fijne samenwerking met ZW-Sports en de leden.

Namens clubkleding LTC Naaldwijk,
Raymond Scholtes en Marleen van de Graaf-Vogels