Fotoalbums

Blij met de Hoody's

De jeugd van LTC Naaldwijk heeft sinds de voorjaarscompetitie mooie oranje hoody’s. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Tijdens de competitie vallen we zeker op met deze mooie hoody’s in oranje kleur.

Natuurlijk wil de jeugd de Business Club van LTC Naaldwijk heel hartelijk bedanken voor de bijdrage aan deze hoody’s. De Business Club draagt de jeugd een warm hart toe en dat wordt zeer gewaardeerd.

Ook de sponsor van de jeugd: “Westland Partners Advocaten en Notarissen” staat op de achterkant van de hoody gedrukt.

Een mooi begin van de competitie voor de jeugd van LTC Naaldwijk!!

groepsachterkant.jpg
groepsfoto 2.jpg
groepsfoto.jpg
hoodies logo.jpg

Opening Zomerseizoen 2018

Wat een geslaagde dag was het zondag 25 maart, de opening van het zomerseizoen. Er deden veel kinderen mee.

Zowel binnen als buiten werd er leuk gespeeld. Jeugd (competitie Geel) hielp bij de kinderen van Rood. En buiten werden er door Oranje en Groen leuke en gezellige wedstrijdjes gespeeld. Tussendoor kon er ook nog gesprongen worden op het luchtkussen.

Ook was er voor ieder kind een heerlijke pannenkoek met limonade. Organisatie weer heel erg bedankt voor deze leuke dag.

foto 14.jpg
foto 15.jpg

ABN AMRO Toernooi

Tennis 2 daagse herfstvakantie 2017

In de herfstvakantie zijn door LTC Naaldwijk en Burgersdijk twee tennisochtenden georganiseerd voor de jeugd. De kinderen hebben enthousiast getraind en veel lol gehad. Ook kregen ze een heerlijke lunch aangeboden door de jeugdcommissie, gevolgd door rackettrekken. Het was een groot succes.

Zomerkamp 2017

dag 31.jpg