Nieuwsarchief

bloemen.jpg

Intergreen Open Bloemen Toernooi 2018

Schrijf je nog snel in voor de feestelijke 55e editie! Data: 28 juli - 5 augustus. 16 juli is de deadline, maar onderdelen die vol zijn sluiten eerder. Woensdag en donderdag is er live muziek en op vrijdag 3 augustus de Q Music Foute Party.
Lees meer hierover

50+toernooi.jpg

50+ toernooi

Op 14 juli is het 50+ toernooi. Inschrijven kan nog. Let op: we starten 13.30 uur i.p.v. 12.30 uur. Na afloop is er live muziek en mogelijkheid om te blijven eten voor 12,50. Zien we je dan?
Lees meer hierover

invitatietoernooi LTC 2018klein.jpg

Invitatietoernooi zondag 8 juli

Inviteer een vriend(in), familielid of kennis en laat ze kennis maken met de gezelligste vereniging van het Westland! Er worden 3 wedstrijden van 30 minuten
Lees meer hierover

Westlandse Kross.png

Westland Kros

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni wordt op het park van Westlandia de Westland Kros gehouden. Dit festival begint vrijdag en zaterdag om 18.00 uur. Graag deze dagen zoveel mogelijk op de fiets naar de tennis komen.

westlandpartners Open-en JRT toernooi.jpg

Westlandpartners Open- en JRT toernooi

Van maandag 2 juli t/m 8 juli is er weer het Westlandpartners Open- en JRT toernooi. Er zijn diverse categorieën dus kijk snel en doe mee!
Lees meer hierover

Rabobank[1][3].jpg

Rabobank tekent sponsorcontract

Tijdens de Sponsor- en Businesslunch op zondag 3 juni is er bij LTC Naaldwijk, voorafgaande de eredivisiewedstrijden, het sponsorcontract met de Rabobank Westland getekend. Dit gebeurde in aanwezigheid van de directievoorzitter van Rabobank...
Lees meer hierover

IMG_4172.JPG

KNLTB Clubapp

Onlangs hebben we jullie via de site medegedeeld dat we versneld de ClubApp willen doorvoeren. Je hebt als het goed is een uitnodiging ontvangen om deze te downloaden. Je dient dan een wachtwoord in te stellen.
Lees meer hierover

gravel schep.jpg

Update voortgang renovatie

Inmiddels hebben we bericht ontvangen van de gemeente Westland dat het bezwaar van onze buren is ingetrokken. Hopelijk was dit de laatste hobbel in het vergunning traject. Meer weten over de voortgang? Houd deze pagina in de gaten.
Lees meer hierover

89fcb988-9932-4848-bc68-88adb91873a0.jpg

Eredivisie gaat van start!

Zaterdag 26 mei start de eredivisie weer. Dit jaar doen wij voor de vierde keer mee met de eredivisie. Het park wordt weer mooi aangekleed voorzien van pagodetenten en tribune. Wij hebben weer mooie tennissers gestrikt om voor onze club te...
Lees meer hierover

banen beperkt.jpg

Banen beperkt!

Op 19, 20 en misschien 21 mei is er beperkte baancapaciteit door de District Jeugd Kampioenschappen en het Familietoernooi. Hou hier rekening mee en informeer zo nodig even bij het paviljoen.

Sponsors LTC Naaldwijk