Nieuwsarchief

foto 5.jpg

Tennis 2 daagse herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn door LTC Naaldwijk en Burgersdijk twee tennisochtenden georganiseerd voor de jeugd. 
Lees meer hierover

agendapunt.jpg

Extra ALV op 2 november 2017

Op donderdag 2 november vindt de extra Algemene Ledenvergadering van LTCNaaldwijk plaats, waarin jullie op de hoogte worden gebracht van de stand vanzaken met betrekking tot de uitbreidingsplannen van ons tennispark. 
Lees meer hierover

IMG_7408.JPG

LTC Pub Quiz

Doe je op zaterdag 11 november mee aan de LTC Pub Quiz? Met je competitieteam bijvoorbeeld? Geef je nu op via paviljoen@ltcnaaldwijk.nl. 
Lees meer hierover

hal1.jpg

Verhuurschema hal

Om op de hoogte te zijn en te blijven van de beschikbaarheid van de verhuur van de banen in de hal, kan je op de site het schema bekijken. Deze is altijd up to date.
Lees meer hierover

tenniskids1.jpg

Tennisochtenden jeugd

In de herfstvakantie organiseren LTC Naaldwijk en Burgersdijktennis 2 extra ochtenden voor de jeugd. Deze ochtend zijn op 17 en 19 oktober van 09.00 tot 12.00 uur.
Lees meer hierover

daviscup toernooi.jpg

Daviscup toernooi 2017

Op zondag 12 november organiseren wij weer het Daviscup toernooi in de Van der Ende hal voor alle jeugdleden van 6 tot en met 18 jaar. Er zullen dubbels en mixen gespeeld worden.
Lees meer hierover

maaltijd.jpg

Afsluiting Herfstcompetitie jeugd 2017

Op zondag 29 oktober willen wij de herfstcompetitie afsluiten met een gezellig buffet. We beginnen rond 17.30/18.00 uur . Het eten zal tot ongeveer 19.00/19.30 uur duren.
Lees meer hierover

Gala avond.jpg

Gala

Draag jij de vereniging ook een warm hart toe en heb je zin in een feestje? Voor de uitbreiding van het tennispark gaan wij een gala organiseren. Op donderdag 9 november.
Lees meer hierover

bedankt 1.jpg

Starterspakket

Voor de beginnende jeugd van 6 t/m 17 jaar. Een half jaar lidmaatschap inclusief tennisles en deelname aan diverse activiteiten en wedstrijden. 
Lees meer hierover

clubkleding.jpg

Clubkleding

Ben je ook zo trots en dankbaar dat je op LTC Naaldwijk tennist? Dan is er de mogelijkheid om dit te laten zien aan andere verenigingen!
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk