Nieuwsarchief

vrijwilligers.jpg

Vacatures voor nieuwe vrijwilligers

Naast de zoektocht naar een nieuwe voorzitter, hebben we nog een aantal vacatures voor vrijwilligers. Denk aan: coördinator bouwcommissie, lid evenementen commissie, competitieleider zaterdag en lid sponsorcommissie. Wat voor jou?
Lees meer hierover

7.jpg

Nieuwe voorzitter gezocht

Na het aangekondigde vertrek van Henk Salome als Voorzitter van LTC, moeten we op zoek naar een nieuwe Voorzitter. Henk heeft naast zijn rol als Voorzitter ook veel werk, tijd en energie in de voorbereiding van de uitbreidingsplannen gestopt.
Lees meer hierover

samenwerking verlengd.JPG

Samenwerking verlengd

Na een aantal constructieve gesprekken is er positief nieuws te melden. Zaterdag 23 december is de samenwerking tussen LTC Naaldwijk en Raymond Scholtes en Paul Zwinkels voor 3 jaar verlengd. Door ondertekening van het contract is...
Lees meer hierover

nieuwjaarstoernooi 2018.jpg

Nieuwjaarstoernooi / borrel

We starten 2018 sportief op 6 januari met een gezellig toernooi voor senioren. Je kunt je nog inschrijven. Aansluitend de nieuwjaarsreceptie met een overheerlijk buffet en gezellige muziek van No Comment. Ben jij ook van de partij?
Lees meer hierover

herfstcompetitie.jpg

Competitie Jeugd: Inschrijven/Kampioenen

De herfstcompetitie zit er weer op en de voorjaarscompetitie komt er weer aan. Tot 1 december kun je je hiervoor inschrijven. Weten wie er dit najaar kampioen geworden is?
Lees meer hierover

nieuw afhangbord.jpg

KNLTB Afhangbord vernieuwd!

De KNLTB vervangt op 22 november het oude afhangbord door een nieuwe. Het nieuwe scherm is groter, in een gloednieuw jasje gestopt en efficiënt in gebruik. Inloggen gebeurt nog steeds met je vertrouwde ledenpas. Je kunt binnen 20 seconden...
Lees meer hierover

geld.jpg

Contributie 1e termijn 2018

In de maand november zal, wederom in samenwerking met KNLTB COLLECT, de 1e termijn van de contributie 2018 automatisch worden geïncasseerd. Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming...
Lees meer hierover

herfstcompetitie.jpg

Kampioenen Najaarscompetitie 2017

In september en oktober hebben in totaal 45 teams namens LTC Naaldwijk meegedaan aan de najaarscompetitie van de KNLTB. Er zijn een aantal hiervan kampioen geworden.
Lees meer hierover

images.jpg

Voorjaarscompetitie 2018

Tot uiterlijk 1 december 2017 kan er nog ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2018. Reeds hebben er 37 teams voor de verschillende competities ingeschreven. De kans is erg groot dat er geloot zal gaan worden.  
Lees meer hierover

23467151_1843929352302108_8888944312968948760_o.jpg

Gala-avond brengt € 30.000,- op

De gala-avond ten behoeve van de uitbreiding van LTC Naaldwijk vond donderdagavond  9 november plaats bij Unicum in Hoek van Holland. Ruim 100 gasten konden genieten van een heerlijk diner met bijpassende wijn en muziek. De organisatie had...
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk