Nieuwsarchief

extra.jpg

Westlandpartners dubbelpark toernooi jeugd

In de weekenden van 26 en 27 januari en 2 en 3 februari 2019 organiseren wij voor de jeugd (oranje, groene en gele ballen) het Dubbelparktoernooi 2019.
Lees meer hierover

Nieuwe situatie park (1).jpg

Verbouwing: kleedkamers en toiletten

Vanaf woensdag 9 januari kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de kleedkamers. Voor de toiletten wordt er buiten een alternatief gerealiseerd. 
Lees meer hierover

IMG_3705.JPG

Grote Clubactie groot succes

De Grote Club Actie van 2018 is een groot succes. We hebben met z’n allen het recordbedrag van € 2.547,90 opgehaald!! We zijn trots op Emma Vermeul omdat zij 37 loten heeft verkocht. 
Lees meer hierover

grote clubactie.jpg

Uitslag Grote Clubactie

Er zijn 12 prijzen gevallen op de loten van LTC Naaldwijk. Wil je weten of je een prijs hebt gewonnen met je lot van de Grote Clubactie, kijk snel!
Lees meer hierover

nieuwjaarstoernooi.jpg

Nieuwjaarstoernooi zaterdag 5 januari

Het nieuwjaarstoernooi start om 13:30u uur. en om 17:00u begint de nieuwjaarsreceptie, met livemuziek van Willem Bodhi en een heerlijk buffet beschikbaar gesteld door het paviljoen! Kom je ook?  
Lees meer hierover

virusmails.jpg

Wees alert op nepmails

De afgelopen dagen zijn er berichten van enkele verenigingen over nepmails aan leden, die verstuurd worden uit naam van de KNLTB en/of een vereniging.
Lees meer hierover

voorjaarscompetitite.jpg

KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

Tot uiterlijk 23 december 2018 kan er worden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2019. Ten einde deelname aan de KNLTB Voorjaarscompetitie nog aantrekkelijker te maken heeft de KNLTB diverse nieuwe competitie vormen opengesteld. 
Lees meer hierover

agendapunt.jpg

Contributie eerste termijn 2019

In de maand december zal, wederom in samenwerking met KNLTB COLLECT, de 1e termijn van de contributie 2019 automatisch worden geïncasseerd.
Lees meer hierover

menu kerstdiner.jpg

Kerstdiner 2018

Op vrijdag 14 december en op zaterdag 15 december kunt u genieten van een heerlijk kerstdiner. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar op vrijdag 14 december.
Lees meer hierover

Padelrackets.JPG

Aanmelden voor Padel introductie?

Wil je alvast kennis maken met Padel, zodat je in april direct aan de slag kunt?
Lees meer hierover

Sponsors LTC Naaldwijk