Competitie Jeugd

Inschrijven voorjaarscompetitie 2018 Jeugd Groen en Geel t/m 1 december 2017!
Wil jij ook competitie spelen? Geef je dan op voor de voorjaarscompetitie 2018.
Inschrijven kan t/m 1 december 2017 bij Carianne Lievaart via competitiejeugd@ltcnaaldwijk.nl

Selectiespelers worden automatisch ingedeeld en hoeven zich dus niet in te schrijven.
Op dit moment hebben we voor de zondag al 12 jeugdteams! Dit is een verdubbeling t.o.v. 3 jaar geleden!
Een mooie ontwikkeling waar we als vereniging trots op mogen zijn. De jeugd heeft de toekomst!
Om alle teams te kunnen plaatsen en ook ruimte te houden voor vrijspelen hebben we de extra banen dus hard nodig!!
Daarom roept de jeugd TC de ouders op hun stem te laten horen in de komende ledenvergadering voor de uitbreiding van het park!

Kampioenen Herfstcompetitite Jeugd
De herfstcompetitie zit er weer op,  7 zondagen lang hebben de jeugdteams weer enthousiast meegedaan aan de herfstcompetitie van de KNLTB.
We kunnen trots zijn op zo’n grote groep enthousiaste jeugdspelers!
Alle teams hebben enorm hun best gedaan en leuke wedstrijden gespeeld. We willen de kampioenen nog even extra feliciteren:
Naaldwijk 2 gemengd, 2e klasse t/m 17 jaar: Jort, Mark, Vincent en Isa. En natuurlijk ook de invallers Gallyon, Rachel en Denise!
Naaldwijk 1 meisjes, 2e klasse t/m 17 jaar: Gina, Fleur, Britt en Alysia
Groen 2, Naaldwijk 1: Noah, Sven, Joy, Annabel en Femmy.
Allemaal gefeliciteerd met jullie kampioenschap!