Daviscup toernooi 2017

Op zondag 12 november organiseren wij weer een Daviscup toernooi in de Van der Ende hal voor alle jeugdleden van 6 tot en met 18 jaar. Het wordt een toernooi waar dubbels en mixen zullen worden gespeeld . Het niveau maakt niet uit, speel je dit jaar voor het eerst of speel je al 15 jaar tennis, iedereen mag meedoen. Wij delen de landenteams/ wedstrijden in naar niveau. De wedstrijdjes voor de jonge kinderen zijn volgens de tenniskids methode.

Het toernooi begint om ca. 13.00 uur waarna om 13.15 uur een warming-up zal worden gegeven….. de wedstrijden starten om 13.30 uur.

Aan het einde van deze middag zullen er allerlei lekkernijen/hapjes zijn,  afkomstig uit de landen welke allemaal hebben meegedaan deze middag.

Deze middag is gratis omdat het eten en de limonade worden gesponsord door de BUSINESSCLUB VAN LTC NAALDWIJK. (overige drankjes zijn voor eigen rekening)

Je kan je opgeven via: evenementenjeugd@ltcnaaldwijk.nl.

Vermeld je naam, leeftijd en niveau.
Geef je op voor woensdag 8 november!
Hoe meer jeugd hoe leuker het zal worden. Tot de 12e november!
Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC Naaldwijk