Uitbreiding park

Uitbreiding LTC Naaldwijk

In de algemene ledenvergadering van 27 maart 2018 is met grote meerderheid gestemd voor uitbreiding van ons park. Daar zijn we trots op. De vergunningen zijn rond en de toneelvereniging gaat verhuizen. Het bezwaar wat door de buren was aangetekend is van tafel. De uitbreiding zal dus doorgang vinden en wel met ingang van november 2018.

Voor de uitbreiding hebben we een beroep op jullie gedaan middels crowdfunding. Hiervoor werden 2 leningen aangeboden:

• Lening A: € 300.000 tegen 3% rente, deze lening wordt in 5 gelijke jaartermijnen incl. rente terugbetaald.
  • Lening B: € 150.000 tegen 4% rente, deze lening heeft een looptijd van 8 jaar en betaald jaarlijks de rente en lost af in 3 jaartermijnen, te weten in jaar 6, 7 en 8.

Mocht de cashflow een mogelijkheid bieden om sneller af te lossen, dan zal dat op lening B plaatsvinden.

De overige opbrengsten zijn als volgt:

• 25% subsidie vanuit de Gemeente Westland op zaken welke onder dit besluit vallen.
  • Een subsidie van 50% vanuit het duurzaamheidsfonds van de Gemeente Westland voor de aanleg van ledverlichting..
  • Een besluit van de raad van een éénmalige uitkering aan LTC Naaldwijk.
  • Nieuwe sponsorovereenkomsten, de opbrengst van de Galavond alsmede een stuk inleg vanuit eigen middelen.

Diverse commissies zullen de uitbreiding begeleiden. Een helpende hand is altijd welkom.

Kijk bij vacatures of er iets voor je bij zit. Het menu bovenin spreekt voor zich. Tijdens de uitbreiding houden we jullie zo goed als mogelijk op de hoogte van de voortgang.